Κρήτη

Δίκη για το αιματηρό επεισόδιο στις Γούβες: "Έκανα λάθος" είπε η σύζυγος του κτηνοτρόφου για τον 33χρονο

Εκτός από τη συμμετοχή ή όχι του πέμπτου κατηγορουμένου, η υπεράσπιση έχει ζητήσει να κληθούν να καταθέσουν ακόμη δύο μάρτυρες - Ο ένας μάλιστα είχε κληθεί από τον Εισαγγελέα, αλλά δεν παρουσιάστηκε

Η συμμετοχή ή όχι τους ενός από τους πέντε που κατηγορούνται για το πιστολίδι σε ταβέρνα στις Άνω Γούβες τον Ιούλιο του 2021, εξετάζεται αυτή την ώρα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, μετά την κατάθεση της συζύγου του 38 χρονου κτηνοτρόφου - πατέρα δύο παιδιών - που είχε δεχτεί τα πυρά και είχε τραυματιστεί σοβαρά, ότι "τελικά έκανα λάθος για τον 33χρονο κατηγορούμενο», ο οποίος κατηγρορείται σήμερα για ηθική αυτουργία. «Δεν ήταν μαζί με τους άλλους τέσσερις όταν σημειώθηκε το πιστολίδι», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.

Εκτός από τη συμμετοχή ή όχι του πέμπτου κατηγορουμένου, η υπεράσπιση έχει ζητήσει να κληθούν να καταθέσουν ακόμη δύο μάρτυρες. Ο ένας μάλιστα είχε κληθεί από τον Εισαγγελέα αλλά δεν παρουσιάστηκε, ενώ αυτή την ώρα καλείται ο δεύτερος. 

Να σημειωθεί επίσης, ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής η ύπαρξη και δεύτερου όπλου στη συμπλοκή εκείνη, για το οποίο είχε κάνει σχετική κατάθεση η σύζυγος του θύματος.

Το χρονικό

Να υπενθυμίσουμε, ότι το αιματηρό περιστατικό είχε σημειωθεί τον Ιούλιο του 2021, έξω από ταβέρνα στις Άνω Γούβες Ηρακλείου, κατά το οποίο είχε τραυματιστεί σοβαρά ένας 38χρονος πατέρας δύο παιδιών. Κατηγορούμενοι στην υπόθεση, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, είναι πέντε Κρητικοί.

Μεταξύ αυτών, βρίσκεται ένας 30χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε εναντίον του 38χρονου παθόντος. Ο 30χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή. Εξάλλου, ένας από τους κατηγορούμενους αντιμετωπίζει την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στην απόπειρα ανθρωποκτονίας. Οι υπόλοιποι τρεις άνδρες κατηγορούνται για «συνέργεια» στην απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το συμβάν είχε λάβει χώρα περίπου στις 10:30 το βράδυ, την ώρα που ο 38χρονος καθόταν μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους σε τραπέζι, σε εξωτερικό χώρο ταβέρνας στις Άνω Γούβες Ηρακλείου. Εκτός από τον 38χρονο, είχε τραυματιστεί στο χέρι και η σύζυγός του. Εξάλλου, κατά το επίμαχο συμβάν είχε τραυματιστεί κι ένας από τους κατηγορούμενους της υπόθεσης (πρόκειται για τον αδερφό τού βασικού κατηγορουμένου).

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια