Στο Βόλο Αξιωματικοί της Αστυνομίας από την Κρήτη στο πλαίσιο του 32ου συνεδρίου των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Κρήτη
Στο Βόλο Αξιωματικοί της Αστυνομίας από την Κρήτη στο πλαίσιο του 32ου συνεδρίου των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο συνέδριο της ΠΟΑΞΙΑ παραβρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλης Καραμαλακης

Στο Βόλο βρίσκονται σήμερα 8 Αξιωματικοί της Αστυνομίας από την Κρήτη στο πλαίσιο του 32ου συνεδρίου των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. που πραγματοποιείται στις 22 και 23 Νοεμβρίου με θέμα "Επάγγελμα Αστυνομικός 2010-2022 - Στην πρώτη γραμμή των κρίσεων".

Το "παρών" από την Κρήτη έδωσαν, Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Κρήτης - Γ' Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας και Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Ηράκλειου Αστυνόμος Β' Στέλιος Καρακούδης, ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών Κρήτης και Διοικητής της Τροχαίας Αγίου Νικολάου Πέτρος Ζερβάκης, η Α' Αντιπρόεδρος της Ένωσης και Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Βορείου Οδικού Άξονα Κρήτης Ελένη Παπαθανασίου, ο Β' Αντιπρόεδρος της Ένωσης και προϊστάμενος της ομάδας πεζών περιπολιών του Α' Α.Τ. Ηρακλείου Αστυνόμος Β' Γιάννης Μαραβελάκης και οι αντιπρόσωποι της Ένωσης Αξιωματικών Κρήτης, ο Διοικητής του Τμήματος Αντιμετωπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της ΓΕ.Π.Α.Δ. Κρήτης Αστυνόμος Α' Μανώλης Πιπεράκης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γιώργος Μακρογιαννάκης, ο Αστυνόμος Β' Γιώργος Δοξαστάκης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και ο Υπαστυνόμος Β' Βισκαδούρος Μάριος του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

Στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας παραβρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλης Καραμαλακης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News