Σοκ από γυναίκα στην Κρήτη: «Επί 20 χρόνια με βίαζε στο σώμα και την ψυχή - Στην επόμενη σχέση έφαγα και ξύλο» (βίντεο)

Κρήτη
Σοκ από γυναίκα στην Κρήτη: «Επί 20 χρόνια με βίαζε στο σώμα και την ψυχή - Στην επόμενη σχέση έφαγα και ξύλο» (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια συγκλονιστική μαρτυρία στην εκπομπή Ώρα Αιχμής της Κρήτη TV με τον δημοσιογράφο Μάνο Δασκαλάκη ήρθε στο φως από μια γυναίκα στην Κρήτη που βρήκε θαλπωρή στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών

Συγκλόνισε η μαρτυρία της Κρητικιάς που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη! Τη βίαζε ο σύζυγός της για χρόνια μέχρι που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον επόμενο σύντροφό της. Ζήτησε βοήθεια γυμνή στους δρόμους αλλά κανένας δεν τη βοήθησε.

Η γυναίκα βίωσε τον εφιάλτη των αλλεπάλληλων βιασμών από τον πρώην σύζυγό της και συγκλόνισε του τηλεθεατές στην διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» στην ΚΡΗΤΗ TV με τον Μάνο Δασκαλάκη που κατέθεσε την δική της μαρτυρία. Δεν ήταν αρκετό το όχι στον σύζυγό της που ξεσπούσε σεξουαλικά στην σύντροφο του που την έβλεπε απλά σαν ένα σκεύος ηδονής.

Η κρητικιά έλυσε την σιωπή στην ΚΡΗΤΗ TV σοκάροντας με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τους εφιάλτη μέσα στον ίδιο τον γάμο της. Η λεκτική και ψυχολογική κακοποίηση ήταν μόνο η αρχή για την γυναίκα που με τρεμάμενη φωνή περιέγραψε τον προσωπικό της εφιάλτη. Για ολόκληρα χρόνια βίωνε την σεξουαλική κακοποίηση που γιγάντωνε τον φόβο για να κάνει την αρχή και να βάλει τέλος στον εφιάλτη της. Τελικά με τον βοήθεια των παιδιών της ξέφυγε από τον δυνάστη σύζυγο της έχοντας όμως τεράστιες πληγές στην ψυχική της υγεία.

Δυστυχώς ο εφιάλτης για την ίδια επέστρεψε και στην επόμενη σχέση της μιας και ο γάμος της είχε θέσει τις βάσεις της θυματοποίησης. Μάλιστα από τον νέο της σύντροφο βίωσε ξυλοδαρμούς με ένα περιστατικό να συγκλονίζει κατά την περιγραφή της. Μετά λοιπόν από τον άγριο ξυλοδαρμό της για να ξεφύγει βγήκε στο δρόμο σχεδόν χωρίς ρούχα ζητώντας βοήθεια χωρίς κανείς να σταματά για να την βοηθήσει.

Με δάκρυα στα μάτια μιλά για τον νέο εφιάλτη. Η ίδια ζήτησε βοήθεια από τον ξενώνα και την έλαβε απλόχερα. Μετανιώνει και θυμώνει με τον εαυτό της που δεν το έκανε νωρίτερα κάνοντας «έκκληση σε όλους που ζουν τον εφιάλτη οποιασδήποτε κακοποίησης να ζητούν βοήθεια χωρίς να χάνουν χρόνο. Σήμερα έχει σταθεί στα πόδια της υπογραμμίζοντας την ουσιαστική και πολύ σημαντική βοήθεια που έλαβε από τους ανθρώπους τους ξενώνα κακοποιημένης γυναίκας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News