ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τρίτη 15 Νοεμβρίου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τρίτη 15 Νοεμβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Τρίτη 15 Νοεμβρίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Νομός Ηρακλείου

Από τις 8:00:00 πμ έως 9:30:00 πμ. Στο δήμο Μαλεβιζίου, στο Γάζι στις περιοχές της εκκλησίας και του Δημ.σχολείου Αγ.Μαρίνας, των επιχειρήσεων Σαριτσάμη, Κουβίδη, Κασαπάκη, Σημαιάκη, μάρμαρα Μαρκογιαννάκη, μπαρ Κύθηρα και επιχείρησης Interplast.Επίσης στις περιοχές των εργατικών κατοικιών Γαζίου, των Αρωματικών φυτών, του Δημαρχείου Γαζίου, του Γυμνασίου - Λυκείου Γαζίου, της εκκλησίας του Αγ.Νικολάου στον κόμβο, στην έξοδο του Γαζίου, και στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στο Γάζι από την επιχείρηση Αλεξανδρή έως την εκκλησίας του Αγ.Νικολάου στον κόμβο, στην έξοδο του Γαζίου, λόγω κατασκευών.

Από τις 8:00:00 πμ έως 3:00:00 μμ. Στο δήμο Μαλεβιζίου, στο Γάζι στην περιοχή του κέντρο διασκεδάσης Άνοδος, της επιχείρησης Τζωράκη και στις οδούς Ελ.Βενιζέλου από την οδό Γεννηματά μέχρι την οδό Ακροπόλεως, Θριάμβου από την οδό Κολοκοτρώνη μέχρι την Ελ.Βενιζέλου μετά παρόδων και στις οδούς Κρήτης, Ελ Γκρέκο μετά παρόδων, Καραϊσκάκη, Αστυρακίου, Κανάρη, Διάκου, Μιαούλη, Κουντουριώτη, Μπότσαρη, Άνοιξης, Μελιδωνίου, λόγω κατασκευών.

Από τις 12:00:00 μμ έως 4:00:00 μμ. Στο δήμο Μαλεβιζίου, στο Γάζι, στα ρωματικά, στην περιοχή της οικίας Βαρδαλαχάκη, στην οδό Ανωγείων, λόγω κατασκευών.

Από τις 2:00:00 μμ έως 3:30:00 μμ. Στο δήμο Μαλεβιζίου στο Γάζι στις περιοχές της εκκλησίας και του Δημ.σχολείου Αγ.Μαρίνας, των επιχειρήσεων Σαριτσάμη, Κουβίδη, Κασαπάκη, Σημαιάκη, μάρμαρα Μαρκογιαννάκη, μπαρ Κύθηρα και επιχείρησης Interplast.Επίσης στις περιοχές των εργατικών κατοικιών Γαζίου, των Αρωματικών φυτών, του Δημαρχείου Γαζίου, του Γυμνασίου - Λυκείου Γαζίου, της εκκλησίας του Αγ.Νικολάου στον κόμβο, στην έξοδο του Γαζίου, και στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στο Γάζι από την επιχείρηση Αλεξανδρή έως την εκκλησίας του Αγ.Νικολάου στον κόμβο, στην έξοδο του Γαζίου, λόγω κατασκευών.

Νομός Χανίων

Από τις 8:00:00 πμ έως 3:00:00 μμ. Στο δήμο Χανίων, από ξενοδοχείο Γαλήνη Αγιας Μαρινας, δρομος ΟΑΔΥΚ, Πανω Αγια Μαρινα μεχρι το ΚΕΠ Αγιας Μαρινας, λόγω κατασκευών.

Από τις 9:00:00 πμ έως 12:00:00 μμ. Στο δήμο Βαμου, Καλυβες, Τζιβαρας, Ντουλιανα, Κερα, Αλμυριδα, Γαβαλοχωρι, Ασπρο, Πλακα, Ρανταρ Δραπανου, Κοκκινο Χωριο, προς εξυπηρέτηση τρίτων.

Νομός Ρεθύμνου

Από τις 8:00:00 πμ έως 11:00:00 πμ. Στο δήμο Ρεθύμνης, Τσεσμες, περιοχη ΥΣ ΦΟΠ κοντα στη ΜΠΕΤΑΡΜ, Προφητης Ηλιας περιοχη Αντλιοστασιου ΔΕΥΑΡ, λόγω κατασκευών.

Από τις 10:30:00 πμ έως 3:00:00 μμ. Στο δήμο Ρεθύμνης, Ασπρος Ανηφορος/ Οικια Ουρανου, λόγω κατασκευών.

Νομός Λασιθίου

Από τις 9:00:00 πμ έως 3:00:00 μμ. Στο δήμο Σητείας, τα χωρια: Ζηρος, Κ. Χωριο, Χαμαιτουλο, λόγω κατασκευών.

(φωτογραφία αρχείου pxhere.com)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News