Κρήτη: Αισιόδοξα τα μηνύματα για το νησί από την έκθεση τουρισμού στο Λονδίνο

Κρήτη
Κρήτη: Αισιόδοξα τα μηνύματα για το νησί από την έκθεση τουρισμού στο Λονδίνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με θετικό πρόσημο έπεσε η αυλαία της διεθνούς τουριστικής έκθεσης του Λονδίνου, με την Κρήτη να δίνει δυναμικό «παρών» και να κατακτά σημαντικές διακρίσεις - Ψήφισαν Τουριστικοί φορείς και ταξιδιώτες επιρροής από την αγορά της Μ. Βρετανίας την ψήφισαν ως τον κορυφαίο προορισμό στην Ελλάδα
  • Με διακρίσεις η παρουσία της Κρήτης στο Λονδίνο
  • Τεράστια η δυναμική της Κρήτης στην Βρετανία και για την επόμενη σεζόν
  • Στο Λονδίνο τέθηκαν οι βάσεις για την σεζόν του 2023
  • Η καρδιά της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας χτύπησε στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου για τρεις ημέρες στην διεθνή τουριστική έκθεση του Λονδίνου που χαρακτηρίζεται βαρόμετρο καταγράφοντας απολογιστικά την κίνηση της σεζόν που ολοκληρώθηκε και αποκαλύπτοντας τις πρώτες τάσεις για το επόμενο καλοκαίρι. Η Κρήτη έδωσε δυναμικά το «παρών» και απέσπασε και σημαντικές διακρίσεις.

    Στις δέκα κατηγορίες βραβείων που δόθηκαν σε περιοχές της Ελλάδα, με την ψήφο τουριστικών πρακτόρων, φορέων αλλά και ταξιδιωτών επιρροής της Μεγάλης Βρετανίας η Κρήτη απέσπασε την πρωτιά σε δύο καθώς αναδείχθηκε καλύτερος γαστρονομικός προορισμός αλλά και καλύτερος προορισμός για διακοπές με κριτήριο τις ατέλειωτες όμορφες παραλίες της. Άλλωστε η Κρήτη αποτελεί διαχρονικά έναν από τους πλέον αγαπημένους προορισμούς των Βρετανών στην Ελλάδα που μετά τους Γερμανούς έρχονται δεύτεροι ανάμεσα στους ξένους επισκέπτες που επιλέγουν το νησί για τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις.

    Η διεθνής τουριστική έκθεση του Λονδίνου  αποτελεί πεδίο ανάπτυξης συνεργασιών και τουριστικών ρευμάτων για όλο τον κόσμο. Κι αν σε αυτή την φάση η παγκόσμια τουριστική αγορά παραμένει επιφυλακτική και μάλλον μουδιασμένη με φόντο την ενεργειακή κρίση οι ενδείξεις τουλάχιστον από την αγορά της Αγγλίας είναι αισιόδοξες και το καλοκαίρι του 2023.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News