Βενζίνη: Στα ύψη οι τιμές στην Κρήτη - Έπιασε τα 2,3 ευρώ το λίτρο

Κρήτη
Βενζίνη: Στα ύψη οι τιμές στην Κρήτη - Έπιασε τα 2,3 ευρώ το λίτρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακρίβυνε ξανά η βενζίνη και στην Κρήτη

Τη στιγμή που οι καταναλωτές προσπαθούν να αναπεξέλθουν στις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης, καθώς επίσης και της νέας συνθήκης που διαμορφώνει η ακρίβεια σε βασικά είδη κατανάλωσης, η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης σημειώνει νέα αύξηση τις τελευταίες 15 μέρες, με τους ιδιοκτήτες οχημάτων να βλέπουν την αντλία να δείχνει σχεδόν 2,3 ευρώ ανά λίτρο, τη στιγμή που πριν από δύο εβδομάδες ήταν λίγο πάνω από τα 2 ευρώ το λίτρο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο επισκόπησης τιμών υγρών καυσίμων, του υπουργείου Οικιονομίας και Ανάπτυξης, η μέση τιμή της αμόλυβδης στα πρατήρια της Κρήτης ανήλθε έως και 2,3 ευρώ/λίτρο, προσπερνώντας έπειτα από καιρό το diesel κίνησης.

Ενδεικτικά οι τιμές της αμόλυβδης στο Ηράκλειο κυμαίνονται από 2,1 ευρώ έως 2,3, ενώ στο Αρκαλοχώρι ξεκινούν από 2,2 ευρώ το λίτρο. Σημειώνεται ότι στον ιστότοπο του υπουργείου Ανάπτυξης fuelprices.gr, αναφέρονται οι τιμές του εκάστοτε πρατηρίου καυσίμων κάθε νομού στην Κρήτη, αλλά και η ακριβής τοποθεσία τους.

Δείτε τους νομούς της Ελλάδας με τη φθηνότερη βενζίνη:

Χίου – 2,048 ευρώ/λίτρο

Ημαθία – 2,049 ευρώ/λίτρο

Θεσσαλονίκης – 2,060 ευρώ/λίτρο

Φλώρινας – 2,063 ευρώ/λίτρο

Κιλκίς – 2,064 ευρώ/λίτρο

Δράμας – 2,065 ευρώ/λίτρο

Πέλλης – 2,067 ευρώ/λίτρο

Αργολίδας – 2,070 ευρώ/λίτρο

Αττικής – 2,076 ευρώ/λίτρο

Τρικάλων – 2,078 ευρώ/λίτρο

Σε κάθε περίπτωση οι οδηγοί πρέπει να είναι προσεκτικοί κατά την επιλογή του πρατηρίου υγρών καυσίμων. δεδομένου ότι φθηνότερα καύσιμα δεν συνιστούν πάντα την καλύτερη ποιότητα ή αποκλεισμό κάποιας πιθανής νοθείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News