Αστυνομικός από την Κρήτη πέθανε ανήμερα της γιορτής του στο Αλιβέρι

Κρήτη
Αστυνομικός από την Κρήτη πέθανε ανήμερα της γιορτής του στο Αλιβέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων – Ο θάνατός του ήταν αιφνίδιος

Αιφνιδίως "έφυγε" από τη ζωή ο αστυνομικός με καταγωγή από την Κρήτη, Άγγελος Βαρδάκης. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Ο Άγγελος Βαρδάκης με καταγωγή από την Κρήτη, κατέληξε σε αιφνίδιο καρδιακό επεισόδιο ανήμερα της γιορτής του. Πατέρας δύο παιδιών και σύζυγος, έχει αφήσει αισθητή την παρουσία του στο Αλιβέρι Ευβοίας όπου υπηρετούσε.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: «Από εχθες, η Αστυνομική οικογένεια της Εύβοιας, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, θρηνεί για ένα ακόμα απροσδόκητο χαμό. Ένας υπέροχος άνθρωπος και συνάδελφος, ένα άξιο τέκνο της γης της Κρήτης, που κοσμούσε το Νομό μας, και το Α.Τ Αλιβερίου, “πέταξε για τη γη των Αγγέλων…”

H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας, εκφράζει τα θερμά της Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, δηλώνοντας ότι όλοι θα σταθούμε με κάθε τρόπο δίπλα τους».

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψάλει την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022, στις 11.00πμ. στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στον Κάραβο Αλιβερίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News