Προφυλακίστηκε ο 28χρονος ποδοσφαιριστής που είχε παίξει και στην Κρήτη για την υπόθεση του 4χρονου αγοριού (βίντεο)

Κρήτη
Προφυλακίστηκε ο 28χρονος ποδοσφαιριστής που είχε παίξει και στην Κρήτη για την υπόθεση του 4χρονου αγοριού (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 28χρονος είχε παίξει στην Κρήτη σε ομάδες του Ρεθύμνου ενώ μια ανάρτηση στο facebook ότι είχε φερθεί σεξιστικά σε 14χρονο κορίτσι σε πανηγύρι στην Κρήτη είχε ξεσηκώσει θύελλα

Προφυλακίστηκε ο 28χρονος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κραβαρίτης που είχε παίξει και σε ποδοσφαιρικές ομάδες του Ρεθύμνου με την κατηγορία ότι προέβη σε γενετήσιες πράξεις κατά 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο το οποίο πρόσεχε ως «νταντά» η μητέρα του νεαρού άνδρα. Ο 28χρονος κρίθηκε με απόφαση του ανακριτή του Στρατοδικείου Ιωαννίνων, αφού του ασκήθηκαν διώξεις από τον στρατιωτικό Εισαγγελέα, προφυλακιστέος αν και αρχικά κυκλοφορούσε ελεύθερος. Ο 28χρονος αντιμετωπίστηκε από τους δικαστικούς λειτουργούς του Στραοδικείου καθώς το αδίκημα τελέστηκε την εποχή που ο ίδιος υπηρετούσε στον Στρατό. Την ίδια στιγμή βαρύνεται και με πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του και αναμένεται να υπάρξει και νέα δίωξη σε βάρος του.

Όπως είναι γνωστό η οικογένεια του μικρού αγοριού παρατήρησε αλλαγή συμπεριφοράς από το 4χρονο ενώ σε κάποιες ζωγραφιές απεικόνιζε στο ίδιο δωμάτιο έναν άνδρα γυμνό σε στύση, μια γυναίκα και τον εαυτό του. Ο 28χρονος και η μητέρα του αποδίδουν σε εκδικητικότητα σε βάρος τους την καταγγελία του πατέρα.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News