Κρήτη

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου και Λασιθίου καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στον νομό Ηρακλείου

Από 8:00 π.μ. έως 9:00 π.μ.: Στο Δ. Ηρακλείου, στο χωριό Άγ. Μύρωνας, στις γεωτρήσεις της ΔΕΥΑΗ στον Αγ. Μύρωνα και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.              

Από 8:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ.: Στο Δ. Ηρακλείου, στα χωριά, Πυργού, Άνω και Κάτω Ασίτες. Στον οικισμό Νίση, στην Ι. Μ. Γοργολαΐνη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών και χωριών.

Από 8:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ.: Στο Δ. Γόρτυνας στο χωριό Στάβιες στις περιοχές των αντλιοστασίων Μουρτζάκη, Παπαδάκη, Αντωνάκη, Φανουριάκη, Τσικνάκη, Ξυλούρη και Δασκαλάκη.             

Από 3:00 μ.μ. έως 4:00 μ.μ.: Στο Δ. Ηρακλείου, στο χωριό Άγ. Μύρωνας, στις γεωτρήσεις της ΔΕΥΑΗ στον Αγ. Μύρωνα και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Στον νομό Λασιθίου

Από 8:30 π.μ. έως 3:00 μ.μ.: Στον Άγιο Νικόλαο, στις περιοχές Άγιος Γεώργιος, Αβρακόντε, Καμινάκι, Μαγουλάς, Ψυχρό, Πλάτη, Άγιος Χαράλαμπος και Κάτω Μετόχι. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια