Ηράκλειο: Χωρίς σημάνσεις οδός της πόλης μετά από έργα ανάπλασης - Καταγγελία πολίτη στο neakriti.gr

Κρήτη
Ηράκλειο: Χωρίς σημάνσεις οδός της πόλης μετά από έργα ανάπλασης - Καταγγελία πολίτη στο neakriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με σχετική καταγγελία πολίτη στο neakriti.gr, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανάπλασης, οι πινακίδες που είχαν αφαιρεθεί λόγω των έργων δεν επανατοποθετήθηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αλλά λείπουν… οι σημάνσεις. Ο λόγος για την οδό Γιαννίκου όπου, σύμφωνα με σχετική καταγγελία πολίτη στο neakriti.gr, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανάπλασης, οι πινακίδες που είχαν αφαιρεθεί λόγω των έργων δεν επανατοποθετήθηκαν.

Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με την καταγγελία, δημιουργεί πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ παράλληλα τονίζεται ότι αυτή η κατάσταση επικρατεί στην περιοχή τον τελευταίο μήνα, χωρίς κάποια παρέμβαση.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της καταγγελίας:

Κύριοι/Κυρίες της τεχνικής υπηρεσίας Ηρακλείου, η οδός Γιαννίκου έχει δοθεί στην κυκλοφορία, αλλά αντίθετα από την κοινή λογική και τις συμβατικές υποχρεώσεις του εργολάβου ανάπλασης δεν έχει επανατοποθετηθεί η σήμανση, η οποία αφαιρέθηκε κατά την εκτέλεση των έργων. Για το γεγονός είστε ενήμεροι τουλάχιστον από την 21η Οκτωβρίου, όπως με ενημέρωσε η Τροχαία Ηρακλείου.

Έχει παρέλθει χρονικό διάστημα περίπου ενός μήνα αφότου δημιουργήθηκε το ζήτημα και τουλάχιστον δύο εβδομάδων, απ’ όταν ενημερωθήκατε. Κατά το διάστημα αυτό και για όσο καιρό δεν φροντίζετε για την αποκατάσταση της σήμανσης, οδηγοί εισέρχονται αντίθετα στον μονόδρομο με προφανείς κινδύνους για ατύχημα ή και δυστύχημα. Είμαι βέβαιος πως συμφωνείτε ότι είναι προτιμότερο να προληφθούν οι κίνδυνοι παρά να αναζητούνται εκ των υστέρων οι ευθύνες. Ως μόνιμος κάτοικος της οδού και εκτιθέμενος καθημερινά στους ανωτέρω κινδύνους, σας παρακαλώ να με ενημερώσετε για το χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης της σήμανσης της οδού Γιαννίκου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News