Αμάρι: Έκλεισε τα 100, μοιάζει 75 και έβγαλε μόνος του 100 κιλά ρακή! (βίντεο)

Κρήτη
Αμάρι: Έκλεισε τα 100, μοιάζει 75 και έβγαλε μόνος του 100 κιλά ρακή! (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιώργος Ζαχαριουδάκης ζει στον Πλάτανο Αμαρίου και φέτος έκλεισε τα 100! Όμως δε δείχνει πάνω από 75 ενώ είναι διαυγής και δυνατός ακόμα στο σώμα. Θυμάται το χωριό του πριν από έναν αιώνα ενώ αποκαλύπτει τα μυστικά του

Έκλεισε τα 100 αλλά δεν το βάζει κάτω! Φέτος παρήγαγε μόνος του 100 κιλά ρακή ενώ καλλιεργεί μόνος το περιβόλι του! Θυμάται το χωριό του πριν από έναν αιώνα ενώ εντυπωσιάζει με τη διαύγειά του, το παράστημά του και το γεγονός ότι δε δείχνει πάνω από 75 ετών. Πρόκειται για τον Γεώργιο Ζαχαριουδάκη που ζει στον Πλάτανο Αμαρίου και τον παρουσιάζει η σελίδα στο facebook Δια-SOS-τε τη Μεσαρά αναφέροντας: “Στις 4 Αυγούστου "πάτησε" τα 100 χρόνια κι όμως δεν του φαίνεται...Ηλικιακά μοιάζει να έχει κλείσει τα 75 , ενώ διατηρεί πλήρη διαύγεια . Ο ίδιος μας είπε ότι ασχολείται ακόμα με τα κτήματα του ενώ φέτος παρήγαγε και 100 κιλά ρακί την οποία έδωσε στα δύο παιδιά του κι αυτά με τη σειρά τους την δώρισαν σε φίλους και γνωστούς.

Άλλωστε και στον ίδιο άρεσε να μοιράζει πάντα την παραγωγή με τους τους συγχωριανούς του , με τους οποίους και διατηρεί ανέκαθεν μια εξαιρετική σχέση .

Θυμάται την κατοχή , τότε που η οικογένεια του παρήγαγε τα πάντα στο περιβόλι που είχε και νοσταλγεί τον παλιό καλό καιρό όταν είχε το μπακάλικο και στο χωριό έμεναν 800 και πλέον κάτοικοι...

Είναι ευχαριστημένος από τη ζωή του γιατί μεγάλωσε και σπούδασε δυό παιδιά , ενώ πιστεύει ότι ο άνθρωπος πρέπει να "φεύγει" όρθιος για να μην παραβαρεί τους άλλους και να εξευτελίζεται... Ακολουθεί το βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News