Χανιά: Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης απο την Κρήτη

Κρήτη
Χανιά: Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης απο την Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα ο αρχηγός κ. Βελόπουλος βρίσκεται στο Ρέθυμνο, αύριο θα επισκεφτεί το Ηράκλειο ενώ τελευταίος σταθμός της περιοδείας του είναι η Ιεράπετρα την οποία θα επισκεφτεί την προσεχή Κυριακή

Επίθεση κατά της κυβέρνησης σε όλα τα μέτωπα εξαπέλυσε από τα Χανιά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος ο οποίος πραγματοποιεί από χθες περιοδεία στην Κρήτη.

Ο κ. Βελόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση για την πολιτική της στην διαχείρισης της ακρίβειας, στα εθνικά θέματα και την εσωτερική πολιτική ενώ μίλησε για αναθέσεις έργων δισεκατομμυρίων σε κολλητούς και φίλους.

Για αθλιότητα του πολιτικού συστήματος το οποίο αντιπαρατίθεται για τον ευτελισμό της αξιοπρέπειας των Ελλήνων μίλησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος αναφερόμενος στο καλάθι του νοικοκυριού. Η επίθεση που εξαπέλυσε από τα Χανιά κατά της κυβέρνησης ήταν σφοδρή και πολυμέτωπη ενώ από τα βέλη του δεν γλίτωσαν το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ.

"Η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ επί είκοσι και πλέον χρόνια δεν έκαναν τίποτα ώστε το καλάθι να είναι καροτσάκι .Γιατί παλιά πηγαίναμε με το καριτσάκι στο σούπερ μάρκετ και τώρα πηγαίνουμε με το καλάθι και με επιλογή της πολιτείας για το τι θα πάρει και τι δεν θα πάρει ο πολίτης " τόνισε ο κ. Βελόπουλος.

Χθες Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, ο Κυριάκος Βελόπουλος επισκέφθηκε το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και θαμώνες ενώ σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε επέρριψε ευθύνες σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση με φόντο την ακρίβεια.

"Η ακρίβεια έχει ονοματεπώνυμο. Να πώ ότι η δυσχέρεια έχει ονοματεπώνυμο, η ενεργειακή κρίση έχει ονοματεπώνυμο και το ονοματεπώνυμο αυτό είναι ξεκάθαρα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ" είπε και παράλληλα, κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά τον Πρωθυπουργό για αποτυχία στη διαχείριση των εθνικών μας θεμάτων ασκώντας κριτική στη στάση της απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις που για την Ελληνική λύση, πρόκειται για διεκδικήσεις.

Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά σημείωσε πως "η Τουρκία διεκδικεί σοβινιστικά ,μιλιταριστικά. Η Τουρκία παραβιάζει τον εθνικό εναέριο χώρο μας κάθε μέρα και το χερσαίο έδαφος μας σε πολλές περιοχές όπου μπορεί κι όπου βρεθεί. Άρα δεν είναι προκλήσεις αυτές, έχουμε μπερδέψει έννοιες και όρους".

Για την υπόθεση Πάτση ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σχολίασε ότι θα πρέπει να υπάρξει κάθαρση του ελληνικού κοινοβουλίου

"Αυτή τη στιγμή γίνονται μπίζνες και αναθέσεις έργων 10 δισεκατομμυρίων ευρώ. 10 δις η Νέα Δημοκρατία μοίρασε σε κολλητούς και φίλους. Πρέπει να κοπούν χέρια και τα λεφτά αυτά να επιστρέψουν στον ελληνικό λαό" τόνισε.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης χαρακτήρισε ντροπή το γεγονός ότι οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί δεν έχουν ακόμη επιστρέψει στην εργασία τους κατηγορώντας προσωπικά τον Υπουργό Υγείας.

"Είμαστε η μοναδική χώρα μαζί με τη Γαλλία που ανεμβολίστοι διώκονται λέτε και είναι οι Νέρωνες. Ο κ. Πλεύρης έχει γίνει ο Νέρωνας των γιατρών και των υγειονομικών. Ο κ. Πλεύρης, ο δικηγόρος" ανέφερε ο κ. Βελόπουλος. 

Σήμερα ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης βρίσκεται στο Ρέθυμνο, αύριο θα επισκεφτεί το Ηράκλειο ενώ τελευταίος σταθμός της περιοδείας του είναι η Ιεράπετρα την οποία θα επισκεφτεί την προσεχή Κυριακή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News