Καρτερός: Απομεινάρια μιας παράνομης τροχοσπιτούπολης - Συνεχίζεται η έξωση (βίντεο)

Κρήτη
Καρτερός: Απομεινάρια μιας παράνομης τροχοσπιτούπολης - Συνεχίζεται η έξωση (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνολικά υλοποιήθηκαν 65 πρωτόκολλά κατεδάφισης ενώ τις επόμενες ημέρες οι μπουλντόζες πιάνουν και πάλι δουλειά για την κατεδάφιση 2 αυθαίρετων σπιτιών στο ίδιο χώρο

Σκηνικό ντροπής στον Καρτερό σκουπίδια, μπάζα και διάφορες κατασκευές συνθέτουν τις απαράδεκτες αυτές εικόνες στο χώρο που πριν 3 μήνες υλοποιήθηκαν πρωτόκολλα κατεδάφισης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης.

Στο επίμαχο χώρο δεκάδες οικογένειες είχαν στήσει πρόχειρες κατασκευές και τροχόσπιτα για τα οποία ξεκίνησε η αρχή του τέλους τον περασμένο Ιούλιο.

Αρκετοί ξήλωσαν από μόνοι τους τα παραπήγματα ενώ σε δεκάδες άλλες περιπτώσεις μπουλντόζες ανέλαβαν δράση για την κατεδάφισή τους.

Εικόνες που προκαλούν προβληματισμό ενώ για το ζήτημα ενημερώθηκε τη συντονίστρια της Αποκεντρωμένη Διοίκησης Κρήτης, Μαρία Κοζιράκη, η οποία μας ανέφερε ότι ο επίμαχος χώρος έχει καθαριστεί στο πλαίσιο της εργολαβίας με τα μπάζα να απομακρύνονται και να οδηγούνται σε χώρους υποδοχής  προϊόντων κατεδαφίσεων και εκσκαφών.

Συνολικά υλοποιήθηκαν 65 πρωτόκολλά κατεδάφισης ενώ τις επόμενες ημέρες οι μπουλντόζες πιάνουν και πάλι δουλειά για την κατεδάφιση 2 αυθαίρετων σπιτιών στο ίδιο χώρο.

Να υπάρξουν άμεσα οι αναγκαίες ενέργειες για τον καθαρισμό του χώρου τονίζουν δημότες που απολαμβάνουν τη βόλτα τους στην παραλία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News