Τραγωδία τη νύχτα στην Κρήτη: Βράχος καταπλάκωσε ξενοδοχείο και σκότωσε γυναίκα σε δωμάτιο!

Κρήτη
Τραγωδία τη νύχτα στην Κρήτη: Βράχος καταπλάκωσε ξενοδοχείο και σκότωσε γυναίκα σε δωμάτιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευτυχώς σώθηκε ένα 9χρονο αγόρι, ο γιος της, ενώ η επιχείρηση διάσωσης κράτησε όλη τη νύχτα. σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας. Ο βράχος έπεσε πάνω σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στο οποίο μέσα βρισκόταν μια τριμελής οικογένεια από την Τσεχία. Εγκλωβίστηκε το παιδί και η μητέρα και ο πατέρας σε διπλανό χώρο του ίδιου δωματίου σε κατάσταση σοκ δεν πίστευε τι είχε συμβεί

Απίστευτη τραγωδία τη νύχτα στην Αγία Φωτιά Λασιθίου με μια γυναίκα από την Τσεχία νεκρή, ένα αγόρι 9 ετών τραυματισμένο στα άκρα και έναν άνδρα 51 ετών ο οποίος δεν πίστευε να βλέπει αυτό που συνέβαινε! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες κομμάτι βράχου αποκολλήθηκε και κατατρακυλώντας καταπλάκωσε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στην πλαγιά της Αγίας Φωτιάς Λασιθίου στην Ιεράπετρα με αποτέλεσμα να καταρρεύσει το κτήριο και να καταπλακώσει την 45χρονη γυναίκα η ο οποία ανασύρθηκε νεκρή. Η επιχείρηση της Πυροσβεστικής ήταν πολύ μεγάλο και το στοίχημα το ίδιο να απεγκλωβιστεί σώος μέσα από τα συντρίμμια το παιδί της οικογένειας που επίσης είχε εγκλωβιστεί.

Το απίστευτο είναι ότι ο πατέρας της οικογενείας 51 ετών έβλεπε όλα αυτά να εκτυλίσσονται μπροστά του χωρίς να μπορεί να το πιστέψει καθώς από τύχη βρισκόταν σε άλλο σημείο του ίδιου διαμερίσματος που καταπλακώθηκε από τον βράχο το οποίο έμεινε ανέγγιχτο και δεν κινδύνευσε.Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μισό ξενοδοχείο έχει καταστραφεί ολοσχερώς από την αποκόλληση του βράχου ο οποίος κύλησε στην πλαγιά και έπεσε πάνω στο κτήριο με αποτέλεσμα αυτό να γκρεμιστεί και να καταπλακωθεί το 9χρονο παιδί και η 45χρονη μητέρα η οποία ωστόσο έχασε τη ζωή της και οι διασώστες την ανέσυραν νεκρή. Το ξενοδοχείο είχε την επωνυμία “Διαμερίσματα Μάρκος Studio”.

https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1586554425832792066

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού διήρκεσε περίπου 6 ώρες αφού η κλήση στην Πυροσβεστική έγινε στις 12:20 τα μεσάνυχτα. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο 20 οχήματα της Πυροσβεστικής, 50 άνδρες, 3η ΕΜΑΚ, εθελοντές, πεζοπόρα, οχήματα από την Ιεράπετρα, τη Σητεία και τον Άγιο Νικόλαο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήταν το τελευταίο βράδυ που διέμενε στο συγκεκριμένο κατάλυμα η οικογένεια από την Τσεχία (μητέρα, πατέρας και το μικρό παιδί τους). Το διαμέρισμα ισοπεδώθηκε ολοσχερώς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News