Επίθεση με οξύ: Αίτημα συμπληρωματικής δίωξης στη «Στεφανία» - «Κινδυνεύει η ζωή του 36χρονου» δηλώνει η δικηγόρος του

Κρήτη
Επίθεση με οξύ: Αίτημα συμπληρωματικής δίωξης στη «Στεφανία» - «Κινδυνεύει η ζωή του 36χρονου» δηλώνει η δικηγόρος του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δικηγόρος Αλεξάνδρα Σπανάκη από το Ηράκλειο αναφέρει ότι η πλευρά του 36χρονου ζητά την ποινική δίωξη της φίλης που τον παγίδευσε και πως η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας του εγκαύματος στο λαιμό, δήλωσε στο neakriti.gr

Αίτημα για άσκηση συμπληρωματικής ποινικής δίωξης σε βάρος φίλης της 38χρονης ετοιμάζονται να καταθέσουν, ακόμη και το Σάββατο 29 Οκτωβρίου ή ακόμη και τη Δευτέρα, οι δικηγόροι του 36χρονου που δέχτηκε την επίθεση με οξύ σε δωμάτιο ξενοδοχείου από την εν διαστάσει σύζυγό του.

Σύμφωνα με την δικηγόρο του Ηρακλείου Αλεξάνδρα Σπανάκη που μίλησε στο neakriti.gr το πρόσωπο που κατονομάζεται ως «Στεφανία» από τον 36χρονο είναι υπαρκτό και θα ζητηθεί το συντομότερο δυνατό με αίτημα προς την ανακρίτρια η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της καθώς φέρεται με παρελκυστικά μηνύματα να τον εγκλώβισε και να τον παγίδευσε στο μοιραίο ραντεβού στο ξενοδοχείο.

Μάλιστα η κ. Σπανάκη είπε ακόμη ότι ο Κούγιας συνάντησε τον 36χρονο για λίγα λεπτά και του επιβεβαίωσε την ύπαρξη του τρίτου προσώπου. Επιπλέον το αίτημα των δικηγόρων του 36χρονου προς την Ανακρίτρια δεν θα είναι να ασκηθεί δίωξη μόνο στην επονομαζόμενη «Στεφανία» αλλά και σε όποιο άλλο πρόσωπο εμπλέκεται.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας με δύο ανακοινώσεις έχει κάνει γνωστό ότι το οξύ παρελήφθη από ένα αντρικό πρόσωπο με αρχικά Γ.Σ. Την ίδια ώρα η κατάσταση της υγείας του 36χρονου εξακολουθεί να είναι πολύ σοβαρή σύμφωνα με την κ. Σπανάκη καθώς το έγκαυμα στο λαιμό είναι πολύ βαθύ και όπως ανέφερε εξεφράσθησαν ανησυχίες από τους γιατρούς του Θρισίου Νοσοκομείου ακόμη και για τη ζωή του σε περίπτωση κάποιας επιμόλυνσης του τραύματος.

Όπως εξήγησε η κ. Σπανάκη το έγκαυμα στο λαιμό προκαλεί την ανησυχία που σχετίζεται με την εξέλιξη της υγείας του 36χρονου εκτός από τα εγκαύματα στο πρόσωπο και τη βλάβη στον κερατοειδή από το οξύ.

Την ίδια ώρα η 38χρονη έχει λάβει προθεσμία να απολογηθεί το πρωί του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου. Η προσαγωγή της 38χρονης που έχει παραδεχτεί ότι έριξε το οξύ στο πρόσωπο του εν διαστάσει συζύγου της μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ηράκλειο τα ξημερώματα του Σαββάτου 22 Οκτωβρίου 2022 σχεδιάστηκε υπό δρακόντεια μέτρα και κατά πληροφορίες θα ξεκινήσει νωρίς το πρωί.

Η 38χρονη κατά την παράδοσή της στις Αρχές την Τρίτη 25 Οκτωβρίου φέρεται να υποστήριξε ότι είναι κακοποιημένη γυναίκα και πως φοβόταν πολύ όπως επίσης και πως το υγρό που έριξε δεν ήταν βιτριόλι αλλά καθαριστικό του εμπορίου.

Ο δικηγόρος της 38χρονης Απόστολος Λύτρας σε δηλώσεις του έχει τονίσει ότι η 38χρονη έφερε μαζί της γενικώς το γυάλινο μπουκαλάκι με το υγρό για άμυνα και πως ύστερα από μια ερωτική συνεύρεση που εκείνη δε συναινούσε με το θύμα του πέταξε το οξύ και έφυγε πεζή και εν συνεχεία με ταξί.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα ο 36χρονος αφού βρέθηκε με την 38χρονη νωρίς στο ξενοδοχείο έφυγε και ύστερα από δύο ώρες επέστρεψε οπότε και συνέβη το περιστατικό. Από την πλευρά του ο δικηγόρος του 36χρονου Αλέξης Κούγιας ανέφερε ότι για να γυρίσει πίσω στο ξενοδοχείο ο 36χρονος μια φίλη της 38χρονης ονόματι «Στεφανία» τον δελέασε για ομαδική ερωτική συνεύρεση με μηνύματα και τηλεφωνήματα εκείνο το βράδυ όμως όταν επέστρεψε τον περίμενε μόνη η 38χρονη και του έριξε το καυστικό υγρό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News