Κρήτη: Εφιάλτης οι φαρσέρ με τις «βόμβες» - «Χτύπησαν» σούπερ μάρκετ, ταχυφαγεία και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας!

Κρήτη
Κρήτη: Εφιάλτης οι φαρσέρ με τις «βόμβες» - «Χτύπησαν» σούπερ μάρκετ, ταχυφαγεία και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλεπάλληλες είναι κακόγουστες φάρσες για τοποθέτηση βόμβας σε Ηράκλειο και Χανιά - Πού κινείται η αστυνομία

Επί ποδός βρίσκεται η αστυνομία τα τελευταία 24ωρα μετά τις αλλεπάλληλες φάρσες για τοποθέτηση βόμβας σε καταστήματα σε Ηράκλειο και Χανιά.

Τα τηλεφωνήματα ξεκίνησαν τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, καθώς σημειώθηκαν συνολικά τέσσερις φάρσες, τρεις στο Ηράκλειο και δύο σούπερ μάρκετ και ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ και μια στα Χανιά σε σούπερ μάρκετ.

Το απόγευμα της Τρίτης ο φαρσέρ έδωσε «ρέστα» με πέντε τηλεφωνήματα μέσα σε 15 λεπτά. Τα περιστατικά σημειώθηκαν σε τρία σούπερ μάρκετ, ένα ταχυφαγείο με το φαρσέρ να μην έχει όρια καθώς τηλεφώνημα για βόμβα έλαβε και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας!

Το κακόγουστο αυτό αστείο σκορπά τον πανικό στους πολίτες και κινητοποιεί αδίκως την αστυνομία επιστρατεύονταν αστυνομικούς και σκύλους για τον εντοπισμό της… βόμβας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, το τηλεφώνημα είναι ηχογραφημένο μήνυμα, πανομοιότυπο σε όλα τα τηλεφωνήματα, τα οποία γίνονται με απόκρυψη αριθμού, δίνοντας στον κόσμο 2 ώρες και 50 λεπτά να εκκενώσουν το εκάστοτε κτήριο.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου και Χανίων αντίστοιχα, ενώ ήδη έχει κατατεθεί αίτημα άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News