Επίθεση με οξύ στο Ηράκλειο: Οι έρευνες της ΕΛΑΣ πριν την παράδοση της 38χρονης (βίντεο)

Κρήτη
Επίθεση με οξύ στο Ηράκλειο: Οι έρευνες της ΕΛΑΣ πριν την παράδοση της 38χρονης (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τα ξημερώματα βρέθηκαν πάλι σε κλοιό χωριά της ενδοχώρας του Ηρακλείου στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό της 38χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με το καυστικό υγρό
  • «Κρυφτούλι» επί τέσσερα 24ωρα
  • Σαρωτικές έρευνες από την ΕΛΑΣ
  • Με καλά μελετημένα βήματα η διαφυγή της
  • Κορυφώνονται οι αντιδράσεις των αστυνομικών για τις προσβλητικές αιτιάσεις

Για ένα ακόμη 24ωρο συνέχισε το κρυφτούλι με την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη η 38χρονη η οποία καταζητείτο για την επίθεση με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγο της και η οποία παραδόθηκε στις Αρχές, αργά το απόγευμα της Τρίτης, 25 Οκτωβρίου.

Από τα ξημερώματα αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν αλλεπάλληλες από το χωριό ανάμεσα στο Ηράκλειο και το Αρκαλοχώρι που είχε βρεθεί και χθες στο στόχαστρο, μέχρι την Αγία Βαρβάρα και το Λέντα, ελέγχοντας όλους τους πιθανούς χώρους καταφυγής της, πρόσωπα με τα οποία γνωρίζεται και θα μπορούσε να είχε ζητήσει τη βοήθεια και την υποστήριξης τους.

Έρευνα φαίνεται να πραγματοποιήθηκε και σε διαμέρισμα στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων, σε σχετικά μικρή απόσταση σε σχέση με το σημείο στο οποίο βρέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε και παραμένει κινητοποιημένο στην περιοχή της Θερίσου.

Η 38χρονη φαίνεται να ακολούθησε καλά μελετημένα βήματα για τη διαφυγή της, παρότι δεν φαίνεται να συναντάται με κάποιον όσο οι κινήσεις της έχουν καταγραφεί από κάμερες στο κέντρο της πόλης.

Καθώς η παραγγελία, η παράδοση και η χρήση του καυστικού υγρού έγινε μέσα σε ελάχιστο διάστημα, στοιχείο που υποδεικνύει ότι η 38χρονη είχε σκοπό να βλάψει τον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, και το μόνο που έλειπε ήταν το μέσο για να το κάνει αυτό και πώς θα διαφύγει ώστε να μην λογοδοτήσει για τη φρικαλέα πράξη της. Καθώς με τη χρήση του καυστικού υγρού, ήταν όπως φαίνεται σίγουρη ότι εκείνος ήταν αδύνατο να καταφέρει να αντιδράσει.

Την ίδια στιγμή κορυφώνονται οι αντιδράσεις των συνδικαλιστών της ΕΛΑΣ στο Ηράκλειο για τις ανυπόστατες και προσβλητικές αιτιάσεις που προβάλει συνήγορος της οικογένειας του θύματος που κάνει λόγο για σκόπιμη ολιγωρία και μεροληψία των αρχών.

«Έχουμε αποδείξει και αποδεικνύουμε ότι ουδέποτε έχουμε καλύψει δράστες και εγκλήματα, δεν μας ενδιαφέρει το προφίλ είτε δράστη είτε θύματος και για αυτόν το λόγο πάντοτε εργαζόμαστε με αμέριστο ζήλο και αυταπάρνηση προς την αποκάλυψη της αλήθειας και της Δικαιοσύνης υπερασπιζόμενοι τον όρκο που έχουμε δώσει», αναφέρει μεταξύ άλλων η δριμεία ανακοίνωσης της Ένωσης Αστυνομικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News