Απεργούν οι οικοδόμοι στις 9 Νοεμβρίου - Γενική συνέλευση στο ΕΚΗ

Κρήτη
Απεργούν οι οικοδόμοι στις 9 Νοεμβρίου - Γενική συνέλευση στο ΕΚΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι οικοδόμοι διεκδικουν "μέτρα στήριξης της εργατικής οικογένειας με αυξήσεις στους μισθούς, για είδη πρώτης ανάγκης και ρεύμα, καύσιμα φτηνά για όλο τον λαό"

Την καλύτερη διοργάνωση των κινητοποιήσεων τους, ενόψει της πανελλαδικής απεργίας της 9ης Νοεμβρίου, θα συζητήσουν οι οικοδόμοι σε Γενική Συνέλευση στις 7 το απόγευμα, αύριο Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Οι οικοδόμοι διεκδικουν "μέτρα στήριξης της εργατικής οικογένειας με αυξήσεις στους μισθούς, για είδη πρώτης ανάγκης και ρεύμα, καύσιμα φτηνά για όλο τον λαό".

"Η Γενική Συνέλευση, γίνεται ενάντια στην ακρίβεια που τσακίζει το εισόδημά μας και τις παροχές ψίχουλα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. 

Δεν ανεχόμαστε η ζωή μας να μετριέται με κουπόνια και «pass». Να μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα με εξαγγελίες και ανεπαρκή μέτρα και ταυτόχρονα να μας προετοιμάζουν για «βαρυχειμωνιά», προειδοποιώντας ότι και τα ψίχουλα που μοιράζουν θα κοπούν.

Εμείς ξέρουμε τι σημαίνει βαρυχειμωνιά από πρώτο χέρι. Περάσαμε μέσα από μια δεκαετία μεγάλης ανεργίας, με μεροκάματα-φιλοδωρήματα, χωρίς ασφάλιση, με τις τράπεζες να μας κυνηγάνε και να μας απειλούν με πλειστηριασμούς", σύμφωνα με την ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News