Επίθεση με καυστικό υγρό: Θα εμφανιστεί σύντομα στις Αρχές, συνοδεία δικηγόρου δηλώνει η 38χρονη (βίντεο)

Κρήτη
Επίθεση με καυστικό υγρό: Θα εμφανιστεί σύντομα στις Αρχές, συνοδεία δικηγόρου δηλώνει η 38χρονη (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 38χρονη γυναίκα ισχυρίστηκε ότι έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του αδερφού του θύματος για ενδοοικογενειακή βία, καθώς – όπως η ίδια λέει – το περιβάλλον του θύματος, ο οποίος είχε μπει στην φυλακή για αδικήματα, την ξυλοφόρτωνε συχνά.

Τρομοκρατημένη δηλώνει η 38χρονη γυναίκα που έριξε καυστικό υγρό στον σύζυγό της στην Κρήτη και τόνισε πως δεχόταν απειλές για τη ζωή της από εκείνον αν έκανε σχέση με άλλον άνδρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» στον ALPHA, η γυναίκα σημείωσε: «Δεν είμαι περήφανη για την πράξη μου, αλλά πολλές φορές η απόγνωση σού θολώνει το μυαλό. […] Με απειλούσε ότι αν κάνω σχέση με άλλον άνδρα θα βάλει να με σκοτώσουν».

Ακόμα, η ίδια όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, είπε πως έχει ακόμα συναισθήματα για τον εν διαστάσει σύζυγό της και συμπλήρωσε ότι είχαν βρεθεί τέσσερις φορές κατά τις τελευταίες 40 ημέρες. Επίσης, η 38χρονη γυναίκα ισχυρίστηκε ότι έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του αδερφού του θύματος για ενδοοικογενειακή βία, καθώς – όπως η ίδια λέει – το περιβάλλον του θύματος, ο οποίος είχε μπει στην φυλακή για αδικήματα, την ξυλοφόρτωνε συχνά.

Μάλιστα, η γυναίκα δήλωσε ότι θα εμφανιστεί σύντομα στις Αρχές, συνοδεία δικηγόρου.

Τι εξετάζουν οι Αρχές

Ένα βίντεο από το ξενοδοχείο στην Κρήτη εξετάζουν οι Αρχές, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (23/10), προκειμένου να διαλευκάνουν τι ώθησε τη γυναίκα να επιτεθεί με καυστικό υγρό στον σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, η Ασφάλεια Ηρακλείου έχει βιντεοληπτικό υλικό από τους διαδρόμους του ξενοδοχείου που δείχνουν την 38χρονη να φεύγει μετά την πράξη της και τον 36χρονο να βγαίνει από το δωμάτιο και να φωνάζει για βοήθεια έχοντας το υγρό στο πρόσωπο να τον καίει.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα neakriti.gr, έχει βρεθεί το γυάλινο δοχείο, χωρητικότητας 200 ml, που περιείχε το καυστικό υγρό και εξετάζεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να διευκρινιστεί το είδος ως προς τη χημική του σύνθεση. Οι πρώτες πληροφορίες, πάντως, κάνουν λόγο για μείγμα βιτριολιού και νιτρικού οξέος.

Ακόμα, από την επίθεση με καυστικό υγρό προκλήθηκαν ζημιές στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Χαρακτηριστικά, κομμάτι του χαλιού και ενός επίπλου φέρουν καψίματα, όπως το κρεβάτι, τα μαξιλάρια κλπ.. Οι πρώτες υποθέσεις που γίνονται είναι ότι το θύμα φέρεται να είχε χαλαρώσει, ίσως και να βρισκόταν σε φάση ύπνου όταν δέχθηκε το καυστικό υγρό.

Φωτογραφία: In time

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News