Επίθεση με καυστικό υγρό: Βίντεο δείχνουν τη διαφυγή της 38χρονης - "Κρυφτό" με το αυτόφωρο

Κρήτη
Επίθεση με καυστικό υγρό: Βίντεο δείχνουν τη διαφυγή της 38χρονης - "Κρυφτό" με το αυτόφωρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βιντεοληπτικό υλικό στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ συνθέτουν τις συνθήκες διαφυγής της μετά την επίθεση με καυστικό υγρό κατά του συζύγου της στο δωμάτιο κεντρικού ξενοδοχείου του Ηρακλείου

Ασύλληπτη παραμένει η 38χρονη που φέρεται να έριξε καυστικό υγρό στον σύζυγό της ξημερώματα Σαββάτου σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου. Έχει ήδη κλείσει το πρώτο 24ωρο από την τέλεση της πράξης και μετράει αντίστροφά και το δεύτερο γεγονός που σημαίνει ότι ξημερώματα Δευτέρας λήγει το αυτόφωρο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 38χρονη αναζητήθηκε στο πατρικό της σπίτι όμως δεν είχαν κανένα σημείο της ενώ η ίδια δεν φέρεται μετά τη διάσταση με τον σύζυγό της να διατηρεί δικό της σπίτι στο Ηράκλειο. Ταυτόχρονα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 38χρονη έχει ήδη έρθει σε επαφή με δικηγόρο προετοιμάζοντας τον τρόπο και τον χρόνο που θα παραδοθεί στις αρχές. Είναι πιθανό η παράδοση να γίνει μετά την παρέλευση του αυτοφώρου δηλαδή τη Δευτέρα.

Στο μεταξύ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ασφάλεια Ηρακλείου έχει ήδη στη διαθεσή της βιντεοληπτικό υλικό τόσο από το ξενοδοχείο όσο και από παρακείμενα κτήρια του ξενοδοχείου συνθέτοντας τον ακριβή τρόπο διαφυγής της, αν υπήρχε κάποιο όχημα που την περίμενε ή πήρε ταξί.

Την ίδια στιγμή ο 36χρονος σύζυγός της που φέρει εγκαύματα στην αριστερή πλευρά του προσώπου με πιθανό πρόβλημα και στο μάτι του από το καυστικό υγρό και εγκαύματα στα χέρια καθώς επίσης στον αυχένα, τον τράχηλο και τον βραχίονα που προκλήθηκαν ενώ προσπάθησε να προστατευθεί μετά τη ρίψη του υγρού μεταφέρθηκε στο Θριάσειο Νοσοκομείο στην Αθήνα με επιχείρηση αεροδιακομιδής που στήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου όπου είχε αντιμετωπιστεί και η περίπτωση της Ιωάννας Παλιοσπύρου όταν δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι το 2020 ενώ πήγαινε στη δουλειά της.

Τα ευρήματα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο δωμάτιο βρέθηκε το γυάλινο μπουκαλάκι χωρητικότητας 200 ml που περιείχε το καυστικό υγρό το οποίο εξετάζεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να διευκρινιστεί το είδος ως προς τη χημική του σύνθεση καυστικό υγρό. Για την ΕΛ.ΑΣ η ουσία θεωρείται άγνωστη αν πρώτα δεν αναλυθεί. Υπάρχουν πληροφορίες ότι ίσως πρόκειται για ένα μείγμα νιτρικού οξέος και βιτριολιού.

Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου αναφέρεται ότι το υγρό προκάλεσε ζημιές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κομμάτι του χαλιού και ενός επίπλου μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου φέρουν καψίματα, στο κρεβάτια, τα μαξιλάρια κλπ. Οι πρώτες υποθέσεις που γίνονται είναι ότι το θύμα φέρεται να είχε χαλαρώσει ίσως και να βρισκόταν σε φάση ύπνου όταν δέχτηκε το καυστικό υγρό.

Πως βρέθηκαν όμως οι δύο σύζυγοι που βρίσκονταν το τελευταίο διάστημα σε διάσταση όπως λένε οι πληροφορίες να κλείνουν ραντεβού σε ξενοδοχείο; Η μια εκδοχή λέει ότι εκείνη το έκλεισε ενώ η άλλη πως το έκλεισε εκείνος. Ο γάμος τους φαίνεται ότι ήταν ταραχώδης και όπως αναφέρουν πληροφορίες που έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας τελέστηκε ως πολιτικός ενώ εκείνος ήταν ακόμη κρατούμενος.

Έχει αποκρυσταλλωθεί. Εισήλθαν στο ξενοδοχείο περίπου στις 10 το βράδυ ενώ υπάρχουν μαρτυρίες ότι υπήρξε καυγάς και μετά σιωπή. Τι μεσολάβησε μέχρι τα ξημερώματα που εκείνος εμφανίζεται να βγαίνει από το δωμάτιο και να καλεί σε βοήθεια δεν γνωρίζει κανένας. Τον 36χρονο με το καυστικό υγρό στο πρόσωπο, τα χέρια όπως ακούμπησε, τον αυχένα και τον τράχηλο μετέφεραν υπάλληλοι του ξενοδοχείου στο ΠαΓΝΗ. Η 38χρονη είχε ήδη φύγει.

Βιντεοληπτικό υλικό συλλέγουν οι αστυνομικοί και από τα γύρω κτήρια και εξετάζε ο τρόπος που διέφυγε π.χ με ταξί. Αναζητήθηκε στο πατρικό της και δεν είχε εμφανιστεί.

Κίνητρο για την 38χρονη σύμφωνα με τους οικείους της ήταν η ίδια η σκληρή και βίαιη συμπεριφορά του 36χρονου προς εκείνη στη διάρκεια του βραχύ έγγαμου βίου τους.

Η αυτόφωρο διαδικασία για την 38χρονη λήγει τα ξημερώματα της Δευτέρας και δεν αποκλείεται η ίδια να έχει έρθει ήδη σε επαφή με δικηγόρο για να παραδοθεί στις Αρχές μετά την παρέλευση του 48ωρου. Για τους αστυνομικούς είναι αποκρυσταλλωμένο ότι αφού εισήλθαν μαζί στο δωμάτιο και έμειναν οι δυο τους όλο το βράδυ δεν μπορεί να το έχει κάποιος άλλος όμως θα έχει ενδιαφέρον η εκδοχή της 38χρονης για τα γεγονότα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News