Ηράκλειο-Επίθεση με καυστικό υγρό: Στη ΜΕΘ του ΠαΓΝΗ ο 36χρονος - Βαριά η κατάσταστή του

Κρήτη
Ηράκλειο-Επίθεση με καυστικό υγρό: Στη ΜΕΘ του ΠαΓΝΗ ο 36χρονος - Βαριά η κατάσταστή του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με εγκαύματα δεύτερου βαθμού νοσηλεύεται ο 36χρονος, ο οποίος φέρεται να δέχθηκε τα ξημερώματα επίθεση με καυστικό υγρό από την 38χρονη εν διαστάσει σύζυγό του - Αναζητείται η 38χρονη εν διαστάσει σύζυγός του φερόμενη ως δράστιδα της επίθεσης

Με εγκαύματα δεύτερου βαθμού, στη ΜΕΘ νοσηλεύεται ο  36χρονος, ο οποίος φέρεται να δέχθηκε τα ξημερώματα επίθεση με καυστικό υγρό από την 38χρονη εν διαστάσει σύζυγό του.

Το περιστατικό, σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε  δωμάτειο ξενοδοχείου στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου οι δυο τους είχαν δώσει ραντεβού.

Ο 36χρονος φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο πρόσωπο, στα μάτια, στο λαιμό και στα χέρια.

Η κατάσταση του χρήζει την άμεση μεταφορά του στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στην Ειδική Μονάδα Εγκαυμάτων, στο ΚΑΤ, μάλιστα έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες μεταφοράς του. 

Αμέσως μετά την επίθεση, ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ιδιωτικό μέσο μεταφοράς.

Ο άνδρας, φέρεται να είναι γνωστός Κρητικός που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για μεγάλη υπόθεση κλοπών σε κοσμηματοπωλεία.

Συγκεκριμένα έχει κατηγορηθεί για ένοπλες ληστείες και αποφυλακίστηκε πριν λίγο καιρό.

Την υπόθεση χειρίζεται η Ασφάλεια Ηρακλείου.

Στα χέρια της Aστυνομίας το γυάλινο δοχείο με το καυστικό υγρό

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται το γυάλινο δοχείο το οποίο περισυνελέγη από το ξενοδοχείο όπου η σύζυγος έριξε το καυστικό υγρό στον 36χρονο άνδρα της.

Για την αστυνομία το υγρό δεν έχει ταυτοποιηθεί ως προς τις χημικές ουσίες του δηλαδή αν είναι βιτριόλι ή κάτι άλλο και δείγμα αυτού εστάλη για εργαστηριακό έλεγχο.

Την ίδια ώρα οι Αρχές αναζητούν την γυναίκα τα στοιχεία της οποίας είναι γνωστά.

Το περιστατικό συνέβη σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου περίπου στις 5 τα ξημερώματα κάτω από άγνωστες συνθήκες δηλαδή δεν είναι επιβεβαιωμένο ότι προηγήθηκε καυγάς.

Όμως θεωρείται βέβαιο ότι το δοχείο φέρεται να το έφερε μαζί της η γυναίκα καθώς δεν θα ήταν εύκολο να βρεθεί σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Ο άνδρας έχει απασχολήσει τις αρχές για μεγάλες ληστείες, ένοπλες, σε ξενοδοχεία και κοσμηματοπωλεία το 2015 και προσφάτως είχε αποφυλακιστεί.

Εκείνος φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο και τα χέρια ενώ κατά πληροφορίες προσπάθησε να προστατευθεί όταν δέχτηκε το υγρό στο πρόσωπο. Το θύμα νοσηλεύεται στο ΠαΓΝΗ όπου μεταφέρθηκε με ιδιωτικό μέσο ενώ η 38χρονη φερόμενη ως δράστιδα αναζητείται όμως τα στοιχεία της είναι γνωστά εφόσον ήταν η σύζυγος του θύματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα κινδυνεύει να χάσει την όρασή του και εξετάζεται η διακομιδή του στο ΚΑΤ καθώς το υγρό έκαψε την αριστερή πλευρά του προσώπου του. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε κινήσει διαδικασίες διαζυγίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News