Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες απομάκρυνσης του περιπτέρου στην οδό Ηγουμένου Γαβριήλ

Κρήτη
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες απομάκρυνσης του περιπτέρου στην οδό Ηγουμένου Γαβριήλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα αποκατασταθεί το πλακόστρωτο που υπέστη αναπόφευκτες φθορές λόγω των εργασιών καθαίρεσης της ξύλινης κατασκευής

Ολοκληρώθηκαν σήμερα (21/10/22) από συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ρεθύμνης, οι εργασίες απομάκρυνσης του περιπτέρου που βρίσκονταν στην οδό Ηγουμένου Γαβριήλ, στο Ρέθυμνο.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα αποκατασταθεί το πλακόστρωτο που υπέστη αναπόφευκτες φθορές λόγω των εργασιών καθαίρεσης της ξύλινης κατασκευής.

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κυκλοφοριακών Θεμάτων και Πολιτισμού κ. Θωμάς Κρεβετζάκης, ο οποίος συντονίζει τις διαδικασίες απομάκρυνσης όλων των περιπτέρων για τα οποία έχει ληφθεί σχετική απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο, θα καθαιρεθούν περίπτερα είτε λόγω λήξης του συμβολαίου μίσθωσής τους είτε λόγω της δυσλειτουργικής τους θέσης που καθιστά δύσκολη την προσβασιμότητα και την ασφαλή μετακίνηση των πεζών. Στόχος, η απελευθέρωση του δημόσιου χώρου, η καλαισθησία και η ασφάλεια δημοτών κι επισκεπτών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News