Δωρεάν πρόγραμμα εκμάθησης αγγλικής και γερμανικής γλώσσας στο Ρέθυμνο

Κρήτη
Δωρεάν πρόγραμμα εκμάθησης αγγλικής και γερμανικής γλώσσας στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα μαθήματα θα παραδίδονται μια φορά την εβδομάδα και θα έχουν συνολική διάρκεια 50 ώρες.

Πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικής και Γερμανικής Γλώσσας για αρχάριους, προσφέρει ο Δήμος Ρεθύμνης και το Κέντρο Κοινότητας της Διεύθυνσης Κοινωνικών του Υπηρεσιών.

Τα μαθήματα θα παρέχονται δωρεάν, από καταρτισμένους εκπαιδευτές, σε όλες/ους τις/ τους συμπολίτισσες/ες. Οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα θα επιβαρυνθούν μόνον για την προμήθεια του απαραίτητου εκπαιδευτικού υλικού. Διευκρινίζεται ότι θα διδαχθεί γενικό λεξιλόγιο επικοινωνίας αλλά και ορολογία χρήσιμη για ξενοδοχοϋπαλλήλους.

Το πρόγραμμα, θα ξεκινήσει αρχές Νοέμβριου του 2022. Τα μαθήματα θα παραδίδονται μια φορά την εβδομάδα και θα έχουν συνολική διάρκεια 50 ώρες.

Διευκρινίζεται ότι τίθεται ως απαραίτητη προϋπόθεση οι συμμετέχουσες/ ντες να είναι κάτοικοι ή δημότες του Δήμου Ρεθύμνης, οι οποίες/οι εφ’ όσον επιλεγούν, θα πρέπει να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν ότι είναι Δημότες Ρεθύμνης (πιστοποιητικό ατομικό ή οικογενειακής κατάστασης).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Κοινότητας (Γερακάρη 63), στο τηλέφωνο 28313 41261ή 41250 ή 41257 και στο e-mail: [email protected].

Ο Δήμος Ρεθύμνης, η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών με αρμόδια την Αντιδήμαρχο Δρ Άννα Ελευθεριάδου - Γκίκα και το Κέντρο Κοινότητας Δ.Ρ. προσκαλούν τις/ τους συμπολίτισσες/ες να επωφεληθούν από τη συγκεκριμένη κοινωνική παροχή , η οποία θα συμβάλλει στην περεταίρω κατάρτισή τους και την ενίσχυση των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News