Θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη ο 20χρονος που ακρωτηριάστηκε - Βρέθηκε ο άλλος οδηγός

Κρήτη
Θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη ο 20χρονος που ακρωτηριάστηκε - Βρέθηκε ο άλλος οδηγός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πληροφορίες θέλουν ο 36χρονος οδηγός του ΙΧ με το οποίο συγκρούστηκε η μηχανή που οδηγούσε ο 20χρονος να τον εγκαταλείπει αμέσως μετά το τροχαίο αβοήθητο στο σημείο και να φεύγει - Τα στοιχεία του έχουν ταυτοποιηθεί αλλά μέχρι στιγμής διαφεύγει της σύλληψης

Θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη έπεσε, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο 20χρονος οδηγός μηχανής ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο που σημειώθηκε στη 1:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στον Πλακιά Ρεθύμνου, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στο κάτω άκρο.

Ο 20χρονος, υποβάλλεται, σε χειρουργική επέμβαση ακρωτηριασμού του ποδιού από το ύψος πάνω από το γόνατο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Στο χειρουργείο για την επέμβαση βρίσκονται 3 ορθοπαιδικοί.

Όπως τόνισε στο neakriti.gr ο διοικητής του Βενιζελείου Κώστας Τερζάκης, στο οποίο μεταφέρθηκε λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, φέρει σοβαρό τραυματισμό στην κνήμη.

Ωστόσο, οι πληροφορίες θέλουν ο 36χρονος οδηγός του ΙΧ με το οποίο συγκρούστηκε η μηχανή που οδηγούσε ο 20χρονος να τον εγκαταλείπει αμέσως μετά το τροχαίο αβοήθητο στο σημείο και να φεύγει. 

Οι αστυνομικές αρχές που ξεκίνησαν έρευνα, βρήκαν το όχημα του 36χρονου οδηγού παρατημένο μόλις 600 μετρά μακριά απο το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο. 

Αυτή τη στιμγή έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του 36χρονου οδηγού του οχήματος, με τις αστυνομικές αρχές να προσπαθούν να τον εντοπίσουν.

Τα αίτια του ατυχήματος ερευνώνται από την τροχαία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News