Ρέθυμνο: Σήμερα η κηδεία της αδικοχαμένης 34χρονης Νικολέτας Κοπάση

Κρήτη
Ρέθυμνο: Σήμερα η κηδεία της αδικοχαμένης 34χρονης Νικολέτας Κοπάση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφυγε ξαφνικά και βύθισε άπαντες στο πένθος - Η κηδεία θα γίνει στις 2:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

Παγωμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου, μετά τον άδικο χαμό της 34χρονης Νικολέτας Κοπάση.

Η κηδεία της 34χρονης που έχασε τη ζωή της ξαφνικά θα γίνει σήμερα στις 2:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ρέθυμνο.

Η σορός της Νικολέτας θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 12 το μεσημέρι ενώ η εξόδιος ακολουθία θα τελεστή στις 14:00 στο νεκροταφείο του Ιερού Ναού.

Η 34χρονη Νικολέτα αφήνει πίσω της τον σύζυγο της Γρηγόρη Πολυμίλη, γνωστό Ρεθυμνιώτη επιχειρηματία και τα δύο τους παιδιά.

Η καταγωγή της νεαρής κοπέλας ήταν από το Ηράκλειο αλλά έμενε στο Ρέθυμνο όπου και είχε σπουδάσει στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Το τραγικό τέλος βρήκε την Νικολέτα στην Αθήνα όπου βρισκόταν μαζί με τον σύζυγο της. Όπως αναφέρουν πληροφορίες η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της στο ξενοδοχείο όπου διέμενε το ζεύγος ενώ διακομίσθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στην ζωή δυστυχώς η Νικολέτα κατέληξε.

Η Νικολέτα Κοπάση υπήρξε ανιψιά του προέδρου του ΟΑΚ Λευτέρη Κοπάση, με το πέρας της γνωστοποίησης του τραγικού περιστατικού ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης δημοσίευσε την παρακάτω συλλυπητήρια ανακοίνωση:

"Η οικογένεια του Ο.Α.Κ. όπως και όλη η κοινωνία της Κρήτης, θρηνούν το θάνατο μιας νέας κοπέλας, που "έφυγε" ξαφνικά από την ζωή, αφήνοντας πίσω της, δύο ανήλικα παιδιά. Είμαστε συντετριμμένοι, διότι ο θάνατος της Νικολέτας Κοπάση, ακουμπά την ίδια την οικογένεια του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, καθώς η εκλιπούσα ήταν ανιψιά του αγαπητού προέδρου του Δ.Σ. και φίλου, Λευτέρη Κοπάση.

Η απώλεια της, μας γέμισε όλους με θλίψη και χιλιάδες αναπάντητα "γιατί". Ένας δραστήριος άνθρωπος, μια νέα γυναίκα, μια μητέρα, "έφυγε" τόσο νωρίς και τόσο άδικα, αφήνοντας πίσω της πολύ πόνο αλλά κι ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Η σκέψη και η καρδιά μας, είναι δίπλα στην οικογένεια σας φίλε Λευτέρη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει".

Σε σχετική ανακοίνωση προέβη και το τμήμα Πολιτική Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης γνωστοποιώντας την θλίψη της ακαδημαϊκής κοινότητας για τον χαμό της πρώην φοιτήτριας του:

"Η είδηση της απροσδόκητης απώλειας της Νικολέτας Κοπάση βυθίζει σε θλίψη την ακαδημαϊκή κοινότητα του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης. Η Νικολέτα φοίτησε στο Τμήμα την περίοδο 2006-2011. Όλες και όλοι θα την θυμόμαστε για το πόσο πρόσχαρη, αυθόρμητη, αγαπητή και ανιδιοτελής ήταν.

Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στους φίλους της, τους οικείους της αλλά πρωτίστως στην οικογένειά της, το σύζυγό της και τα δύο της παιδιά τους οποίους δυστυχώς καταλείπει με τραγικά πρόωρο τρόπο"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News