ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Πέμπτη

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Πέμπτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, σε περιοχές του νομού Ηρακλείου καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Νομός Ηρακλείου

Από τις 8:00:00 πμ έως 9:00:00 πμ. Στο δήμο Φαιστού, στα χωριά Κλήμα και Τυμπάκι περιλαμβανομένον των περιοχών Ένωσης Αγροτικού συν/σμού Τυμπακίου, των εγκαταστάσεων του αερολιμένα Τυμπακίου του συσκευαστηρίων Τζωρτζακάκη, του Τουριστικού Περιπτέρου, των εγκαταστάσεων του Βιολογικού καθαρισμού και των αρδευτικών Παπαδάκη, Ταβερναράκη, Κυδωνάκη και Γιαννουλάκη.Επίσης στον Κόκκινο Πύργο και στις περιοχές των αρδευτικών Πετειναράκη, Λατζουράκη, ξενοδοχείου Βογιατζάκη, θερμοκηπίου Μαλεφιτσάκη, στις εγκαταστάσεις του Στρατόπεδου Καπετανάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών, λόγω κατασκευών.

Από τις 8:00:00 πμ έως 12:00:00 μμ. Στο δήμο Φαιστού, στις Μοίρες, στο παγοποιείο, στην περιοχή της οικίας Χουστουλάκη, στη λεωφ.Α.Παπανδρέου, λόγω κατασκευών.

Από τις 8:00:00 πμ έως 3:00:00 μμ. Στο δήμο Φαιστού, στο Τυμπάκι στην περιοχή του Αγροτικού Συν/σμού Τυμπακίου, λόγω κατασκευών.

Από τις 8:00:00 πμ έως 4:00:00 μμ. Στο δήμο Φαιστού, στα χωριά Γαλιά και Μονοχώρι.Στις περιοχές των ελαιουργείων Λεονταράκη και Καργάκη, του τυροκομείου Καργάκη και στις γεωτρήσεις Σταθοράκη, Στφανουδάκη, Ορφανουδάκη και Καμπουράκη, λόγω κατασκευών.

Από τις 2:00:00 μμ έως 3:00:00 μμ. Στο δήμο Φαιστού στα χωριά Κλήμα και Τυμπάκι περιλαμβανομένον των περιοχών Ένωσης Αγροτικού συν/σμού Τυμπακίου, των εγκαταστάσεων του αερολιμένα Τυμπακίου του συσκευαστηρίων Τζωρτζακάκη, του Τουριστικού Περιπτέρου, των εγκαταστάσεων του Βιολογικού καθαρισμού και των αρδευτικών Παπαδάκη, Ταβερναράκη, Κυδωνάκη και Γιαννουλάκη.Επίσης στον Κόκκινο Πύργο και στις περιοχές των αρδευτικών Πετειναράκη, Λατζουράκη, ξενοδοχείου Βογιατζάκη, θερμοκηπίου Μαλεφιτσάκη, στις εγκαταστάσεις του Στρατόπεδου Καπετανάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών, λόγω κατασκευών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News