Ερευνούν κίνητρα και πρόσωπα για την απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Ελούντα (βίντεο)

Κρήτη
Ερευνούν κίνητρα και πρόσωπα για την απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Ελούντα (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν, για άγνωστη αιτία, σε τέσσερα άτομα - τραυματίζοντας τα δύο εξ αυτών - μέσα σε σκάφος που ήταν «δεμένο» στον κόλπο της Ελούντας

Ανάστατη παραμένει η φιλήσυχη τοπική κοινωνία της Ελούντας στο Λασίθι μετά το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου, όταν δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν, για άγνωστη αιτία, σε τέσσερα άτομα - τραυματίζοντας τα δύο εξ αυτών - μέσα σε σκάφος που ήταν «δεμένο» στον κόλπο της Ελούντας.

Στο μεταξύ, οι Αρχές διεξάγουν εντατικές έρευνες προκειμένου να ρίξουν «φως» στις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «ΚΡΗΤΗ TV», διερευνάται εάν επρόκειτο για επίθεση με φόντο προσωπικά κίνητρα ή για απόπειρα ληστείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες των αρχών στρέφονται σε συγκεκριμένα πρόσωπα δύο ή τρία που φαίνεται να προκύπτουν και ερευνώνται από την προανάκριση.

Στο μεταξύ, όπως μετέδωσε το βράδυ της Τρίτης 18 Οκτωβρίου, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της «ΚΡΗΤΗ TV», ο ένας εκ των δύο ανδρών που τραυματίστηκαν (56 ετών) παραμένει για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Ο 56χρονος, ο οποίος φέρεται να τραυματίστηκε στο αριστερό χέρι, την πλάτη, αλλά και το νεφρό, νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου, με την κατάσταση της υγείας του να είναι ελεγχόμενη.

Ας σημειωθεί ότι ο έτερος τραυματίας άνδρας (62 ετών) έφερε τραύματα στο κεφάλι και το δεξί πόδι. Εξάλλου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες Τρίτη, το Λιμενικό, την ώρα της επίθεσης βρίσκονταν στο σκάφος και δύο γυναίκες 50 και 74 ετών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η 50χρονη δέχτηκε - κατά δήλωσή της - χτυπήματα στο κεφάλι.

«Οι τρεις τραυματίες - ο 62χρονος και ο 56χρονος με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και η 50χρονη με ιδιωτικό όχημα- μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου για την παροχή των πρώτων βοηθειών και τη διενέργεια ιατρικών εξετάσεων» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του Λιμενικού.

Ας σημειωθεί ότι η προανάκριση της υπόθεσης διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News