Βιασμός 12χρονης: Αυτός ειναι ο Κρητικός της λίστας του 53χρονου- Ποιο είναι το προφίλ του

Κρήτη
Βιασμός 12χρονης: Αυτός ειναι ο Κρητικός της λίστας του 53χρονου- Ποιο είναι το προφίλ του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο νεαρός κατηγορούμενος φαίρεται να εργάζεται σε επιχείρηση που εδρεύει στο Παγκράτι, με εξειδίκευση στα εργαστήρια έρευνας και βιομηχανίας - Αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα προκειμένου να του ασκηθούν διώξεις και στη συνέχεια να απολογηθεί

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια. Το απόγευμα της Κυριακής (16/10) οι αρχές προχώρησαν στην έκτη κατά σειρά σύλληψη για την φρικιαστική υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 34χρονο Κρητικό, ο οποίος συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο 34χρονος εργάζεται στην επιχείρηση της οικογένειάς του στην Αθήνα. Ο κατηγορούμενος φέρεται να συνομιλούσε με την ανήλικη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών από όπου και εντοπίστηκαν τα ίχνη του και συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής, καθώς φέρεται να ανήκει στο «διαδικτυακό πελατολόγιο» του 53χρονου και να είχε κλείσει ραντεβού με τη 12χρονη.

Το προφίλ

Ο 34χρονος κατηγορούμενος, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει κάνει πανεπιστημιακές σπουδές, ενδεχομένως στα οικονομικά, φέρεται να εργάζεται σε επιχείρηση , Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει καταγωγή από το Ρέθυμνο, έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στη θάλασσα, την κρητική κουζίνα και τη μουσική.

Σε βάρος του 34χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για γενετίσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα προκειμένου να του ασκηθούν διώξεις και στη συνέχεια να απολογηθεί.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 16-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 34χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 34χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (2) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Τα ίχνη του εντοπίστηκαν μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών από όπου είχε επικοινωνία με την 12χρονη. Πρόκειται για τον 5ο στη σειρά άνδρα που φαίνεται να είχε βρεθεί ερωτικά με το ανήλικο κορίτσι από τα Σεπόλια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News