Θρίλερ στην Αγία Πελαγία: Ο σύζυγος της αγνοούμενης βούτηξε και την είδε (εικόνες)

Κρήτη
Θρίλερ στην Αγία Πελαγία: Ο σύζυγος της αγνοούμενης βούτηξε και την είδε (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έπεσε στα παγωμένα νερά μαζί με τους δύτες προκειμένου να τη βρεί

Ο σύζυγός της άτυχης 45χρονης ήταν εκείνος που βούτηξε μαζί με τους δύτες προκειμένου να βρουν την γυναίκα, η οποία παρασύρθηκε χθες Σάββατο 15 Οκτωβρίου, μαζί με τον 50χρονο ο οποίος βρέθηκε νεκρός.

Νεκρή εντοπίστηκε η αγνοούμενη γυναίκα την οποία παρέσυραν τα ορμητικά νερά της κακοκαιρίας που ξέσπασε χθες στην Αγία Πελαγία, εντοπίστηκε νεκρή λίγο μετά τις 10 το πρωί.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες με κάθε διαθέσιμο μέσο η πυροσβεστική, η ΕΜΑΚ, το λιμενικό, η τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και οι εθελοντές αναζητούσαν την 50χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος διατηρούσε ένα σπίτι στην Αγία Πελαγία και έφυγε από το Ηράκλειο μαζί με την 50χρονη προκειμένου να πάνε να το καθαρίσουν και να κάνουν κάποιες άλλες εργασίες.

Ο σύζυγος της γυναίκας είχε μίλησε στο neakriti.gr, όταν τα ίχνη της είχαν χαθεί και ανέφερε ότι:

«Η σύζυγός μου είχε έρθει το πρωί εδώ με τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός για κάποιες εργασίες.

Ο άτυχος άνδρας με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων θα αναγκαστούν να φύγουν.

«Ξαφνικά με πήρε μετά από δύο λεπτά και μου είπε ότι έχουν μπει μέσα στο αυτοκίνητο αλλά δεν πατάει καλά στον δρόμο και να καλέσω βοήθεια μέσω του 112 γιατί δεν είχαν καλό σήμα».

«Ήρθαμε με το γιο μου εδώ και προσπαθήσαμε να τους βοηθήσουμε αλλά μέσα στο όχημα βρήκαμε μόνο τον νεκρό άνδρα η γυναίκα μου έλειπε. Μακάρι να είναι ζωντανή αυτό θέλω μόνο».Εικόνες απο τις σημερινές έρευνες εντοπισμού της άτυχης 45χρονης:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News