ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Κυριακή

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Κυριακή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν αύριο Κυριακή 16 Οκτωβρίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου και Χανίων καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων. 

Νομός Ηρακλείου

Από τις 8:00:00 πμ έως 2:00:00 μμ. Στο δήμο Ηρακλείου, στο κέντρο του Ηρακλείου, στην οδό Πατρός Αντωνίου από την οδό Επιμενίδου μέχρι τα τείχη και στην οδό Επιμενίδου από την οδό Ευρώπης μέχρι τη Λ.25ης Αυγούστου, λόγω κατασκευών.

Από τις 8:00:00 πμ έως 2:00:00 μμ. Στο δήμο Ηρακλείου, στο κέντρο του Ηρακλείου, στις οδούς Κατεχάκη από την οδό Μονής Οδηγητρίας μέχρι την οδό Αγ.Μηνά, αι Καρτερού από την οδό Θησέως μέχρι την οδό Κατεχάκη και στην οδό 1821 από την οδό Αγ.Μηνά μέχρι την οδό Κόσμων, λόγω κατασκευών.

Από τις 9:30:00 πμ έως 10:30:00 πμ. Στο δήμο Ηρακλείου, στη Λ.62 Μαρτύρων από την οδό Βοιωτίας μέχρι την οδό Π.Κανελοπούλου μετά παρόδων.Στις περιοχές των επιχειρήσεων Sprinder, SEAT, PEUGΕOT, Κολομβάκη, πρατήριο καυσίμων Ξενάκη, Nissan Βενέρη, επιχειρήσεων Γρηγόρη, Βαμβουκάκη, Μερονιανάκη.Επίσης στην Βαγιά και στις περιοχές του ραδ.σταθμού ΕΡΑ - 4, του s.m.Σκλαβενίτη και του ξενοδοχείου Κοράλι, λόγω κατασκευών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News