Ηράκλειο: Χωρίς νερό για 4η μέρα στις περιοχές του Μασταμπά - Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι με τα έργα της ΔΕΥΑΗ (εικόνες)

Κρήτη
Ηράκλειο: Χωρίς νερό για 4η μέρα στις περιοχές του Μασταμπά - Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι με τα έργα της ΔΕΥΑΗ (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και ενώ η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΗ αναφέρει ότι τα έργα θα διαρκούσαν μέχρι χθες Πέμπτη, συνεργεία και μηχανήματα εκτελούν και σήμερα έργα που προφανώς μεταφράζεται σε παράταση της ταλαιπωρίας

Μεγάλη ταλαιπωρία σε Μασταμπά-Θέρισσο και Πλατεία Σινάνη βιώνουν οι κάτοικοι από τη γενική διακοπή νερού από την περασμένη Τρίτη 4 Οκτωβρίου, λόγω έργων της ΔΕΥΑΗ για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης των περιοχών.

Κάτοικοι διαμαρτύρονται ότι η γενική διακοπή τους έχει φέρει αντιμέτωπους με την απόγνωση αφού μέχρι για τις καθημερινές ανάγκες τους όπως πλύσιμο χεριών ή ακόμη και την τουαλέτα χρησιμοποιούν εμφιαλωμένο νερό! Μάλιστα σε άλλες περιπτώσεις χρειάστηκε να καθαριστούν με μωρομάντηλα!

Και ενώ η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΗ αναφέρει ότι τα έργα θα διαρκούσαν ως την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου συνεργεία και μηχανήματα εκτελούν και σήμερα Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, έργα στην περιοχή Κορώνη και πιο συγκεκριμένα στην οδό Αλκμήνης γεγονός που προφανώς μεταφράζεται σε παράταση της ταλαιπωρίας.

Δυστυχώς δεν υπήρξε μέριμνα από τους κατοίκους για φειδώ στο νερό αλλά όπως λένε και τις προηγούμενες μέρες πριν από τη διακοπή δεν είχαν προλάβει να γεμίσουν ντεπόζιτα από την ροή του νερού στο δίκτυο.

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΗ που εκδόθηκε την περασμένη Δευτέρα για τα έργα αναφέρει: «Γενική διακοπή υδροδότησης, από σήμερα Τρίτη 4 έως και την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε η ΔΕΥΑΗ, στο πλαίσιο των εργασιών αντικατάστασης των δικτύων ύδρευσης στην περιοχή Θέρισος – Ματσαμπάς. Ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα διανομής στις παρακάτω περιοχές:

  • Θέρισος
  • Μασταμπάς
  • Ατσαλένιο
  • Λ. Πλαστήρα

Περισσότερες πληροφορίες επί της διανομής του νερού δίνονται καθημερινά καλώντας στον πενταψήφιο αριθμό 11122 (χωρίς κωδικό κλήσης 2810) ή στο 2810-339050 (αστική χρέωση)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News