Σοκ στο Ηράκλειο: 12χρονος έφυγε από το σχολείο για να καταγγείλει την κακοποίηση του (βίντεο)

Κρήτη
Σοκ στο Ηράκλειο: 12χρονος έφυγε από το σχολείο για να καταγγείλει την κακοποίηση του (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αγόρι δεν άντεξε το «βαρύ» μυστικό και άνοιξε την καρδιά του

Συγκλονίζει η ιστορία 12χρονου αγοριού το οποίο έφυγε από το σχολείο, έφτασε μόνο του στην πλατεία Ελευθερίας και άνοιξε την «καρδιά» του στην πρόεδρο του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου Μαίρη Παχιαδάκη υποστηρίζοντας ότι δέχεται κακοποιητική συμπεριφορά από δύο συγγενικά του πρόσωπα. Η κ.Παχιαδάκη άναυδη άκουσε το παιδί να εξιστορεί το καθημερινό μαρτύριο που όπως ισχυρίζεται ζει, ζητώντας της βοήθεια.

Το παιδί φαίνεται ότι δεν άντεξε άλλο το «βαρύ» μυστικό που κουβαλούσε και μαθαίνοντας από έναν συμμαθητή του ότι αυτές τις μέρες λειτουργεί το παζάρι του συνδέσμου στο κέντρο του Ηρακλείου αναζήτησε την κ.Παχιαδάκη αναζητώντας βοήθεια. Η υπόθεση διερευνάται και έχει πάρει το δρόμο της Εισαγγελίας ενώ εφόσον επιβεβαιωθούν τα στοιχεία θα αναλάβουν δράση κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σοβαρές καταγγελίες φτάνουν στα χέρια του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και του ξενώνα κακοποιημένης γυναίκας. Η ανάγκη όμως και μόνο ενός μικρού παιδιού να αναζητήσει βοήθεια, έχει προκαλέσει βαθιά συγκίνηση.

(φωτογραφία αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News