Ηράκλειο: Ανακούφιση καταστηματαρχών... για την φυλάκιση του Φρανκ! (βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Ανακούφιση καταστηματαρχών... για την φυλάκιση του Φρανκ! (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακούφιση στους επαγγελματίες του κέντρου, οι οποίοι, έκρουσαν το καμπανάκι του κινδύνου στους αρμόδιους, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου να αποφευχθούν τραγικές καταστάσεις

Τον δρόμο για την απέλασή του στην πατρίδα του θα πάρει το επόμενο χρονικό διάστημα ο Γερμανός άστεγος ο οποίος προκαλούσε με την επιθετική του συμπεριφορά καταστηματάρχες και τουρίστες στην ευρύτερη περιοχή των Λιονταριών, με τους επιχειρηματίες να αισθάνονται ανακούφιση για την απόφαση αυτή. 

Ειδικότερα, το ποτήρι της αγανάκτησης με φόντο την επιθετική συμπεριφορά του Γερμανού άστεγου ξεχείλισε για τους καταστηματάρχες του κέντρου, οι οποίοι αντίκριζαν απαράδεκτες καταστάσεις στην Πλατεία των Λιονταριών με τον ημίγυμνο άστεγο ο οποίος είχε επιτεθεί με σιδερένιο κηροπήγιο σε τουρίστρια και με τη στάση του να προβληματίζει σε δεκάδες άλλα περιστατικά.

Πέρα από τις φασαρίες, ο άστεγος έριχνε σκουπίδια, φαγητά και μαγειρικά σκεύη στο μνημείο και με την ανησυχία να χτυπά κόκκινο καθώς κυκλοφορούσε με μαχαίρι.

Μετά από μήνυση που υπέβαλε καταστηματάρχης καταδικάστηκε σε 8 μήνες χωρίς αναστολή ενώ ακολούθησε και δεύτερη μήνυση, για απειλή, εξύβριση και φθορές, με τον Γερμανό άστεγο να καταδικάζεται σε 18 μήνες φυλάκιση, χωρίς αναστολή ενώ την ίδια ώρα δρομολογούνται οι διαδικασίες για την απέλαση του, στην Πατρίδα του.

Οι εξελίξεις προκάλεσαν ανακούφιση στους επαγγελματίες του κέντρου, οι οποίοι, έκρουσαν το καμπανάκι του κινδύνου στους αρμόδιους, το προηγούμενο χρονικό διάστημα,  προκειμένου να αποφευχθούν τραγικές καταστάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία μέσω της Πρεσβείας επικοινώνησε με συγγενικά πρόσωπα του Γερμανού άστεγου ο οποίος πρόκειται να απελαθεί καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, χαρακτηρίζεται ως ένα επικίνδυνο και απρόβλεπτο άτομο, το οποίο να σημειωθεί είχε μεταφερθεί αρκετές φορές στην Ψυχιατρική Κλινική ενώ είχε αρνηθεί τη βοήθεια των κοινωνικών λειτουργών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News