Διάρρηξη με ερωτηματικά στα γραφεία της κοινωφελούς επιχείρησης Χερσονήσου (βίντεο)

Κρήτη
Διάρρηξη με ερωτηματικά στα γραφεία της κοινωφελούς επιχείρησης Χερσονήσου (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπό εξέταση τα κίνητρα των δραστών

Πρωτοφανής αλλά και άκρως περίεργη χαρακτηρίζεται η υπόθεση διάρρηξης στην Κοινωφελή Επιχείρηση του δήμου Χερσονήσου, αφού άγνωστοι έκαναν άνω - κάτω τα γραφεία στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με την αστυνομία να καλείται να εξιχνιάσει την υπόθεση. Οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν τις πόρτες και έψαξαν τους χώρους, χωρίς όμως να αγγίξουν υπολογιστές, τρόφιμα ή διατακτικές σούπερ μάρκετ, με τον δήμαρχο Χερσονήσου Γιάννη Σέγκο να αφήνει αιχμές για δολιοφθορά.

Από την πλευρά του ο κ. Σέγκος, σημείωσε τα κάτωθι:

«Είχαμε έριδες αλλά δεν ξέρω αν είναι η αιτία, φαίνεται πως κάποιοι δείχνουν μένος στο πρόσωπό μου».

Οι διαρρήκτες έσπασαν και παραβίασαν πόρτες, έκαναν άνω - κάτω τους χώρους και πήραν από το συρτάρι το κλειδί που ξεκλειδώνει την πόρτα του γραφείου του προέδρου. Τα βήματά τους δείχνουν ότι λειτούργησαν γνωρίζοντας πολύ καλά τους χώρους και πως να κινηθούν.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και η Σήμανση η οποία συνέλλεξε τα απαραίτητα στοιχεία, ενώ ο χώρος δυστυχώς δεν διαθέτει κάμερα που θα μπορούσε να είχε καταγράψει τις κινήσεις των δραστών. Η εικόνα των παραβιασμένων γραφείων προκάλεσε αναστάτωση και απορία για τα πραγματικά κίνητρα των δραστών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News