Τραγική «πτυχή» για τον θάνατο του γιατρού Νίκου Κατσαρού στο σπίτι του στη Χερσόνησο

Κρήτη
Τραγική «πτυχή» για τον θάνατο του γιατρού Νίκου Κατσαρού στο σπίτι του στη Χερσόνησο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν σήμερα Κυριακή 2 Οκτωβρίου, τον 55χρονο γιατρό ορθοπαιδικό Νίκο Κατσαρό στα Μάλια

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν σήμερα Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, τον 55χρονο γιατρό ορθοπαιδικό Νίκο Κατσαρό στα Μάλια, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του την περασμένη Παρασκευή.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ καθώς κανένας από τους συναδέλφους του δεν πίστευε την ξαφνική κακή είδηση του χαμού του. Ο γιατρός δεν είχε εμφανιστεί στη δουλειά του από την Πέμπτη γεγονός που ανησύχησε τους συναδέλφους του οι οποίοι τον αναζήτησαν χωρίς να έχουν κάποιο νέο του.

 Ένας από αυτούς μετέβη στο σπίτι του γιατρού όπου διέμενε μόνος του και τον βρήκε νεκρό στον καναπέ του. Η «κακή» είδηση σκόρπισε τεράστια θλίψη σε συγγενείς, φίλους και εκατοντάδες ασθενείς που είχε περιθάλψει ως γιατρός και τον γνώριζαν μιλώντας όλοι για έναν άριστο επιστήμονα και καλό άνθρωπο.

Η τραγική λεπτομέρεια είναι το γεγονός ότι μόλις μία ημέρα πριν είχε φύγει από την Κρήτη η μητέρα του, που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας και βρισκόταν μαζί του το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να επιστρέψει στο πατρικό της οικογένειας στον Πειραιά από όπου καταγόταν ο Νίκος Κατσαρός.

Έτσι είχε μείνει μόνος του και όταν χρειάστηκε βοήθεια δεν υπήρχε κάποιος στο σπίτι στη Χερσόνησο. Ο Νίκος Κατσαρός αν και δεν ήταν κρητικός τα τελευταία 20 χρόνια είχε επιλέξει να ζει και να εργάζεται στην Κρήτη. Ο Νίκος Κατσαρός είχε ακόμη μια αδελφή, την Ελένη Κατσαρού.

Η κηδεία του αγαπητού γιατρού θα πραγματοποιηθεί, σήμερα, Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 12:30 μμ, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στα Μάλια.

Η σορός του εκλιπόντος θα βρίσκεται στο Ναό απο τις 11 πμ.

Οι συνάδελφοί του από το ιδιωτικό κέντρο στην Χερσόνησο όπου εργαζόταν τον αποχαιρετούν με ένα μεγάλο ευχαριστώ αναφέροντας σε σχετική ανακοίνωση: "Οι ζωές μας έχουν αλλάξει για πάντα… είμαστε συντετριμμένοι που ανακοινώνουμε ότι η ομάδα μας και η κοινωνία μας βιώνουν μια τρομερή απώλεια. Ο αγαπημένος και καταξιωμένος μας γιατρός Νικόλαος Κατσαρός, έφυγε απρόσμενα από τη ζωή αφήνοντας τις καρδιές μας ραγισμένες και τα δάκρυά μας ατελείωτα. Όντας βασικός πυλώνας της οικογένειας του Cretan Medicare ήταν η δύναμη μας , ένας πολύτιμος συνάδελφος και φίλος. Η προσφορά του στην τοπική κοινωνία ήταν ειλικρινής, ευγενής, βάζοντας πάντα σε προτεραιότητα τον άνθρωπο.

Δεν θα πούμε αντίο, θα πούμε ένα ευχαριστώ. Σε ευχαριστούμε που μπήκες στη ζωή μας και μας έδωσες χαρά, σε ευχαριστούμε που μας αγάπησες και έλαβες την αγάπη μας σε αντάλλαγμα. Σε ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις που θα κρατάμε για πάντα. «Στη ζωή, σε αγαπήσαμε πολύ, στο θάνατο σε αγαπάμε ακόμα. Στην καρδιά μας έχεις μια θέση, που κανείς άλλος δεν θα γεμίσει ποτέ».

Θα τον αποχαιρετίσουμε στην κηδεία του στις 2 Οκτωβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Μαλίων στις 12:30. Ο αγαπημένος μας θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 11:00 π.μ."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News