Απίστευτο περιστατικό στη Κίσσαμο: Επίθεση με κατσούνα και πυροβολισμοί για ένα χωράφι

Κρήτη
Απίστευτο περιστατικό στη Κίσσαμο: Επίθεση με κατσούνα και πυροβολισμοί για ένα χωράφι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 56χρονος μετέβη στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του, ωστόσο ο εφιάλτης για τον ίδιο δεν σταμάτησε εκεί, καθότι άγνωστος οδηγός σταμάτησε αργότερα με το όχημα του έξω από το σπίτι του 65χρονου και πυροβόλησε τρεις φορές προς την οικία

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 29 Σεπτεμβρίου 2022 σε περιοχή των Χανίων.

Πιο συγκεκριμένα, ένας 56χρονος φερόμενος ως δράστης μετέβη στο σπίτι του παθόντα, ενός 65χρονου, ουσιαστικά με την απαίτηση να πουλήσει σε εκείνον ένα οικόπεδο. Ωστόσο, μετά από την άρνηση του 65χρονου, ο 56χρονος φέρεται να τον χτύπησε επανειλημμένα με κατσούνα σε όλο του το σώμα και στην έφυγε από το σημείο.

Ο 56χρονος μετέβη στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του, ωστόσο ο εφιάλτης για τον ίδιο δεν σταμάτησε εκεί, καθότι τα ξημερώματα προς Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, άγνωστος οδηγός σταμάτησε με το όχημα του έξω από το σπίτι του 65χρονου και πυροβόλησε τρεις φορές προς την οικία.

Ο 65χρονος υπέβαλλε μήνυση το πρωί της Παρασκευής στο ΑΤ της περιοχής στο Δήμο Κισσάμου και η ΕΛΑΣ διερευνά το περιστατικό, χωρίς να έχει προχώρησε σε συλλήψεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News