Ρέθυμνο: Επιστρέφει δυναμικά ο γαμήλιος τουρισμός (βίντεο)

Κρήτη
Ρέθυμνο: Επιστρέφει δυναμικά ο γαμήλιος τουρισμός (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα μαγευτικά σημεία που «κλέβουν» τις εντυπώσεις

Δυναμικά επέστρεψε φέτος μετά την δύσκολη διετία της πανδημίας ο γαμήλιος τουρισμός στο -«πλημμυρισμένο» από ιστορικά μνημεία και ειδυλλιακά τοπία- Ρέθυμνο

Οι αριθμοί μαρτυρούν πως το 2022 ίσως και είναι η καλύτερη χρονιά της τελευταίας 10ετίας για τα ζευγάρια που θέλησαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στο τουριστικό Ρέθυμνο. 

Το δυναμικό «come back» του γαμήλιου τουρισμού ενισχύει καθοριστικά πλειάδα τοπικών επιχειρήσεων, μιας και τις περισσότερες φορές το πακέτο περιλαμβάνει πολυήμερες διακοπές για το ζευγάρι, τους συγγενείς και τους φίλους του.

Οι παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά, η εντυπωσιακή αίθουσα του Αγίου Λαζάρου και το ιστορικό φρούριο της Φορτέτζας είναι μερικά μόνο από τα μαγευτικά σημεία του Ρεθύμνου που ξεχωρίζουν οι μελλόνυμφοι για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης.  

Ζευγάρια από την μακρινή Αυστραλία, τη νότια Αφρική και την Αμερική είναι ανάμεσα σε αυτά που επιλέγουν το Ρέθυμνο για αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής τους, χωρίς ωστόσο να λείπουν και οι ευρωπαίοι πολίτες που σταθερά δίνουν την δική τους «ψήφο εμπιστοσύνης» στο Ρέθυμνο, όπως για παράδειγμα οι Γάλλοι, οι Γερμανοί και οι Άγγλοι.

(φωτογραφία αρχείου pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News