ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν αύριο Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, σε περιοχές του νομού Ηρακλείου, και Χανίων, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στις παρακάτω περιοχές του δήμου Χερσονήσου: Στο Δ. Χερσονήσου στο χωριό Αγριανά, βόρεια του οικιμσού προς την εθνική οδό, στην περιοχή του αντλιοστασίου του ξενοδοχείου Κάντια.                

Από 9:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στις παρακάτω περιοχές του δήμου Ηρακλείου: Στην ε.ο. Ηρακλείου - Μοιρών από την επιχείρηση γεωργικών εφοδίων Προκοπίου μέχρι την επιχείρηση Ύδραμα. Στις περιοχές των επιχειρήσεων κρεοπωλείου Παρασύρη, επιχείρηση ρούχων ΧΧL, Μαρκέτου, του κόμβου προς ΠΑΓΝΗ, της επιχείρησης Βεληβασάκη, των κτηριακών εγκαταστάσεων του ΙΚΑ, των επιχειρήσεων Λεμονάκη και FIAT, του πρατηρίου υγρών καυσίμων BP, ξυλαποθήκης Χαλκιαδάκη πλυντηρίου αυτοκινήτων autotrack, Λυγερού, Γιαννούλη, Motorcar, AMCO, Casa di Bagno, Τσαφαντάκης, ΚΣΟΣ.Επίσης στις Γούρνες Τεμένους, στις περιοχές Χαλάσματα και παπούρα Κυριαζή, στις εγκαταστάσεις του σταθμού ΟΤΕ στις Γούρνες και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Στα Χανιά

Από 8:00 π.μ. έως 10:30 στις παρακάτω περιοχές του δήμου Χανίων: Άγιος Ματθαίος, γύρω από το ξενοδοχείο Royal.

Από 8:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. στις παρακάτω περιοχές του δήμου Χανίων: Αγία Μαρίνα, οδός Καποδίστρια, σε συμβολή με την οδό 25ης Μαρτίου.

Από 10:30 π.μ. έως 12:30 στις παρακάτω περιοχές του δήμου Χανίων: Αρώνι (γύρω από την οικία Μιχελάκη Ζαχ.)

Από 12:00 μ.μ. έως 2:00 μ.μ. στις παρακάτω περιοχές του δήμου Χανίων: Αγυιά (γύρω από την ψησταριά Κούνδουρος).

Από 12:30 μ.μ. έως 2:00 μ.μ. στις παρακάτω περιοχές του δήμου Χανίων: Βλυτέ, γύρω από το στρατόπεδο.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News