Ηράκλειο: Ένα μπουκέτο λουλούδια στον αδικοχαμένο Γιώργο Παπαδάκη (εικόνες)

Κρήτη
Ηράκλειο: Ένα μπουκέτο λουλούδια στον αδικοχαμένο Γιώργο Παπαδάκη (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα καφέ, άφησαν νωρίτερα σήμερα φίλοι και συγγενείς του αδικοχαμένου Γιώργου Παπαδάκη - Το δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου, όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο τουρίστες έκοψε το δρόμο στη μηχανή με αποτέλεσμα αυτή να καρφωθεί πάνω στo IX

«Ράγισαν» οι καρδιές των φίλων του 27χρονου Γιώργου Παπαδάκη, το απόγευμα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου, μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον δρόμο από Πιτσίδια προς Μάταλα, με θύμα έναν 27χρόνο.

Ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα καφέ, άφησαν νωρίτερα σήμερα Κυριακη 25 Σεπτεμβίου, φίλοι και συγγενείς του αδικοχαμένου Γιώργου Παπαδάκη, στο σημείο όπου ο 27χρονος από τα Καπαριανά άφησε την τελευταία του πνοή.

Σήμερα Κυριακή 24 Σεπτεμρβίου, φίλοι και συγγενείς πρόκειται να πουν το τελευταίο αντίο τον αδικοχαμένο 27χρονο η κηδεία του οποίου θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Μύρωνα στα Καπαριανά, όπου διατηρούσε την επιχείρησή του.

Το χρονικό του τροχαίου

Το δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου, όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο τουρίστες , έκοψε το δρόμο στη μηχανή με αποτέλεσμα αυτή να καρφωθεί πάνω στo IX, με τον άτυχο οδηγό της να εκσφενδονίζεται σε μεγάλη απόσταση.

Στο σημείο, έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε και μετέφερε τους τραυματίες στο κέντρο υγείας Μοιρών. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ο οδηγός της μηχανής έχασε την ζωή του.

Φωτογραφία Facebook

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News