ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Κυριακή

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Κυριακή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν αύριο Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου και Χανίων, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Νομός Ηράκλειο

Από τις 8:00:00 πμ έως 10:00:00 πμ. Στο δήμο Ηρακλείου, στο Μαραθίτη και στη θέση Σούνια, στις περιοχές του χοιροστασίου Ξυπάκη, του πτηνοτροφείου Λυριτζή, της επιχείρησης Paintball, της πρώην ταβέρνας Βεράντα, του αρδευτικού Φανιουδάκη στο Κορακοβούνι και στις οδούς Χατζηδάκη, Ανδρ.Κρήτης και Αλύγγου, λόγω εργασιών συντήρησης.

Από τις 8:00:00 πμ έως 2:00:00 μμ. Στο δήμο Ηρακλείου, στο κέντρο του Ηρακλείου στην περιοχή της εκκλησία του Αγ.Τίτου, στις οδούς Κορωναίιου και Επιμενίδου από τη λ.25ης Αυγούστου μέρι την οδό Κοτζιά, Ευρώπης από την οδό Επιμενίδου μέχρι την οδό Κορωναίου καισ τις οδούς Πατρός Αντωνίου, Παπαγιαμαλή και Κοτζιά, λόγω κατασκυεών.

Από τις 8:00:00 πμ έως 3:00:00 μμ. Στο δήμο Ηρακλείου, στο κέντρο του Ηρακλείου στις οδούς Μιχελιδάκη, Δοιράνης,Τσακίρη,Βλαστών,Μουρέλου και 1770, λόγω εξυπηρέτηση τρίων.

Από τις 8:00:00 πμ έως 3:00:00 μμ. Στο δήμο Ηράκλειο, στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου, στις οδούς Τ και Ο, στις περιοχές, πιο πάνω από την επιχείρηση μπετόν Μεσσαράς, της επιχείρησης Ενέργεια Κρήτης, Μediways και της επιχείρησης ΕΔΙΣΑΚ, λόγω κατασκευών.

Νομός Χανίων

Από τις 10:00:00 πμ έως 3:00:00 μμ. Στο δήμο Χανίων, γύρω από Αγιο Λουκα, οδο Αναπαυσεως, οδο Εφ. Πολεμιστων, οδο Μυλωνογιαννη μεχρι Νικολαου Σκουλα, λόγω κατασκευών.

(φωτογραφία αρχείου pxhere.com)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News