Ρέθυμνο: Αγιασμός και νέο τμήμα Πρακτικής Ψαλτικής στην Σχολή Εκκλησιαστικής Βυζαντινής Μουσικής

Κρήτη
Ρέθυμνο: Αγιασμός και νέο τμήμα Πρακτικής Ψαλτικής στην Σχολή Εκκλησιαστικής Βυζαντινής Μουσικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο τμήματος της Σχολής για την εκμάθηση Πρακτικής Ψαλτικής, που θα λειτουργήσει στο Πέραμα Μυλοποτάμου ανακοίνωσε κατά την τελετή αγιασμού ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Πρόδρομος

Τον αγιασμό στις εγκαταστάσεις της Σχολής Εκκλησιαστικής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεώς, τέλεσε την Τετάρτη 21ης Σεπτεμβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, με την ευκαιρία της έναρξης του νέου εκπαιδευτικού έτους 2022-2023.

Κατά τη διάρκεια της τελετής ωστόσο, ο Σεβασμιώτατος εξήγγειλε και τη δημιουργία, κατά τις προσεχείς εβδομάδες, νέου τμήματος της Σχολής για την εκμάθηση Πρακτικής Ψαλτικής, που θα λειτουργήσει στο Πέραμα Μυλοποτάμου.

Στην τελετή, παρέστησαν ο κ. Ευάγγελος Καπαϊδονάκης, Διευθυντής της Σχολής, οι Καθηγητές κ. Εμμανουήλ Πρωτογεράκης και κ. Κωνσταντίνος Καραγιώργης, οι μαθητές όλων των ετών και κληρικοί της Μητροπόλεώς.

Ο Μητροπολίτης, ευχήθηκε καλή χρονιά και προέτρεψε όλους σε συμπόρευση, ενότητα και προαγωγή του έργου της Τοπικής μας Εκκλησίας.

Τα μαθήματα στη Σχολή ξεκινούν την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022.

Να σημειωθεί πως η Σχολή λειτουργεί στους χώρους του Κέντρου Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «Θεομήτωρ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News