Σοκ στην κοινωνία της Κρήτης από τον θάνατο καθηγητή μέσα στην Εκκλησιαστική Ακαδημία

Κρήτη
Σοκ στην κοινωνία της Κρήτης από τον θάνατο καθηγητή μέσα στην Εκκλησιαστική Ακαδημία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 63χρονος διακεκριμένος καθηγητής, που είχε ισχυρούς δεσμούς και με το Οικουμενικό Πατριαρχείο, φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του διά απαγχονισμού

«Παγωμένη» είναι η Εκκλησία της Κρήτης, αλλά και η τοπική κοινωνία, από την τραγική είδηση του θανάτου του προέδρου της Πατριαρχικής Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης.

Ο 63χρονος καθηγητής φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του διά απαγχονισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας κρεμάστηκε δένοντας ένα σχοινί στο δοκάρι σκάλας μέσα στον χώρο της Ακαδημίας, στην περιοχή του Μπεντεβή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το άψυχο κορμί του 63χρονου βρήκε συνάδελφός του, ο οποίος σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές. Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Αστυνομίας αλλά και το ΕΚΑΒ, όμως για τον καθηγητή ήταν ήδη αργά.

Οι αιτίες που οδήγησαν τον διακεκριμένο καθηγητή, που είχε ισχυρούς δεσμούς και με το Οικουμενικό Πατριαρχείο, στο απονενοημένο διάβημα δεν έχουν διευκρινιστεί. Όλοι μιλούν ωστόσο για έναν αγαπητό άνθρωπο και έναν αξιόλογο εκπαιδευτικό με πλούσιο συγγραφικό έργο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News