Ηράκλειο: Απολογείται αύριο η 47χρονη που έγινε «τσακωτή» με ηρωίνη βγαίνοντας από το πλοίο

Κρήτη
Ηράκλειο: Απολογείται αύριο η 47χρονη που έγινε «τσακωτή» με ηρωίνη βγαίνοντας από το πλοίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε την περασμένη Κυριακή στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου, η 47χρονη ημεδαπή, η οποία συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, καθώς φέρεται να βρέθηκε στην κατοχή της ποσότητα ηρωίνης άνω των 200 γραμμαρίων.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε την περασμένη Κυριακή στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και στη συνέχεια η κατηγορούμενη παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην ανακρίτρια.

Η 47χρονη έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Δευτέρα: Όντως η κατηγορούμενη οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα στα δικαστήρια, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ζήτησε κι έλαβε νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Τρίτη, το πρωί.

Η 47χρονη γυναίκα εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου, την ώρα που αποβιβαζόταν με τη μηχανή της από το πλοίο της γραμμής Πειραιάς-Ηράκλειο. Αστυνομικοί την ακινητοποίησαν και την υπέβαλαν σε έλεγχο.

Στην κατοχή της 47χρονης βρέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 213 γραμμάρια ηρωίνης, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Τα εν λόγω ευρήματα κατασχέθηκαν, ενώ ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της γυναίκας όπου βρέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, δύο ζυγαριές ακριβείας κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Και αυτά τα ευρήματα κατασχέθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ., ενώ η 47χρονη συνελήφθη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News