Κρήτη

Ζωνιανά: Άγνοια για τα 30 δενδρύλλια δηλώνει ο 31χρονος - Τι πρόκειται να ισχυριστεί ο 46χρονος πατέρας

Ακολούθως αναμένεται να απολογηθούν οι τρεις γιου του 46χρονου, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή δήλωναν άγνοια για τις δραστηριότητες του πατέρα τους

Ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου βρίσκονται σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, οι «πέντε» Ζωνιανοί, στους οποίους ασκήθηκαν διώξεις για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων που είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Οι «πέντε» απολογούνται διαδοχικά από το πρωί, ενώ πριν από λίγο ολοκλήρωσε την απολογία του ο 31χρονος, στου οποίου το χωράφι βρέθηκαν δενδρύλλια κάνναβης.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε πως μόνο τα 10 δενδρύλλια από τα 40 που υπήρχαν στο χωράφι του ήταν δικά του και για τα υπόλοιπα δήλωσε άγνοια για το ποιος μπορεί να είναι ο ιδιοκτήτης.

Αυτή τη στιγμή ενώπιον του ανακριτή βρίσκεται ο 46χρονος πατέρας, ο οποίος αναμένεται να επαναλάβει όσα εξαρχής είχε υποστηρίξει, πως τα ευρήματα στους χώρους ιδιοκτησίας του ήταν δικά του και για τα οποία κανένα από τα παιδιά του δεν γνώριζαν το παραμικρό.

Ακολούθως θα απολογηθούν οι τρεις γιοι του 46χρονου, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή δήλωναν άγνοια για τα ευρήματα και τις δραστηριότητες του πατέρα τους.

Τι φέρεται να ισχυρίστηκε ο 46χρονος πατέρας

«Κανένα από τα παιδιά μου και γενικά κανένα μέλος της οικογένειας μου δεν γνώριζε το παραμικρό για τις ναρκωτικές ουσίες που βρέθηκαν στο υπόγειο του σπιτιού μας. Όλα όσα βρέθηκαν είναι δικά μου. Και επαναλαμβάνω τα παιδιά μου δεν γνώριζαν τίποτα για αυτά».

Πληροφορίες του neakriti.gr αναφέρουν πως ο 46χρονος Ζωνιανός φέρεται να επανέλαβε πολλές φορές στον Εισαγγελέα πως πρόσβαση στο συγκεκριμένο υπόγειο του σπιτιού του -που είχε μετατραπεί σε αποξηραντήριο κάνναβης- είχε μόνο ο ίδιος και μάλιστα από πλαϊνή ξεχωριστή πόρτα του σπιτιού, την οποία κλείδωνε με λουκέτο ώστε να μην μπορεί κανείς να μπει μέσα, ούτε και κατά λάθος.

Κάτι αντίστοιχο φέρεται να ισχυρίστηκαν και οι τρεις γιοί του, οι οποίοι φέρεται να δήλωσαν άγνοια για τα ευρήματα και τις δραστηριότητες του πατέρα τους.

Σε ότι αφορά τον έτερο Ζωνιανό, που κατηγορείται για την κατοχή και καλλιέργεια 40 δενδρυλλίων κάνναβης, φέρεται να παραδέχτηκε πως μόνο τα 10 από αυτά ήταν δικά του αφού βρέθηκαν σε δικό του χωράφι, ενώ τα υπόλοιπα 30, όπως φέρεται να είπε, καλλιεργούνταν σε χώρο που δεν ανήκει στην ιδιοκτησία του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια