Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφάνιση του κ. Γιώργου - Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες (βίντεο)

Κρήτη
Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφάνιση του κ. Γιώργου - Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ, στις οποίες συνδράμει και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με drone και πεζοπόρα τμήματα

Αγωνία για την οικογένεια του κ. Γιώργο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από την περιοχή της Λοφούπολης στο Ηράκλειο, το απόγευμα της Πέμπτης, 8 Σεπτεμβρίου. 

Αυτή την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση, όπου συνδράμουν εννέα πυροσβέστες με δύο οχήματα, η ΚΟΕΔ της 3ης ΕΜΑΚ καθώς και μία ομάδα Σ.μη.Ε.Α. ως συνδρομή στην ΕΛΑΣ. 

Την δήλωση εξαφάνισης του 63χρονου, υπέβαλε στο Αστυνομικό Τμήμα ο γιος του το βράδυ της Πέμπτης. Σημειώνεται, πως είναι αναγκαίος ο έγκαιρος εντοπισμός του άνδρα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πάσχει από άνοια και η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο γιος του στις αρχές, ο 63χρονος έφυγε απο το σπίτι για να επισκεφθεί τον αδερφό του, ο οποίος μένει στην περιοχή. Ωστόσο, ο 63χρονος δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι και έκτοτε αναζητείται.  Υπενθυμίζεται, ότι ο άνδρας το απόγευμα που χάθηκε φορούσε κόκκινη ζακέτα, μπλε τζιν και μαύρες παντόφλες. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ, στις οποίες συνδράμει και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με drone και πεζοπόρα τμήματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News