Χερσόνησος: Νέα άγρια συμπλοκή μεταξύ Ολλανδών - Στο νοσοκομείο 34χρονος (βίντεο)

Κρήτη
Χερσόνησος: Νέα άγρια συμπλοκή μεταξύ Ολλανδών - Στο νοσοκομείο 34χρονος (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αστυνομικές αρχές της Χερσονήσου, πέρασαν χειροπέδες στον 21χρονο Ολλανδό

Αναστάτωση προκλήθηκε στην περιοχή της Χερσονήσου, μετά από έναν άγριο καυγά μεταξύ δύο Ολλανδών. Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στις αρχές ο ένας εκ των δύο Ολλανδών, 34 ετών, διαπληκτίστηκε έντονα με έναν 21χρονο ομοεθνή του, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Έπειτα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 21χρονος επιτέθηκε στον 34χρονο, με μπουνιές και κλοτσιές, τραυματίζοντάς τον. Ο 34χρονος μετά τον ξυλοδαρμό, μετέβη σε ιατρικό κέντρο της περιοχής, για να περιθάλψουν τα τραύματά του, και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ.

Οι αστυνομικές αρχές της Χερσονήσου, μετά την καταγγελία πέρασαν χειροπέδες στον 21χρονο Ολλανδό.

Άγριο ξύλο μεταξύ Ολλανδών τουριστών - Βίντεο ντοκουμέντο

Υπενθυμίζεται ότι ένα παρόμοιο περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης 25 Αυγούστου μεταξύ Ολλανδών τουριστών, όταν έξι άτομα ενεπλάκησαν σε καυγά με αποτέλεσμα ο ένας εξ αυτών να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καυγάς ξεκίνησε μεταξύ των τεσσάρων, υπό άγνωστες συνθήκες μέχρι στιγμής, τριών ατόμων 19 ετών και ενός 18χρονου, με καταγωγή από την Ολλανδία. Δύο επίσης Ολλανδοί, ένας 19χρονος και ένας 27χρονος, είδαν το περιστατικό και πήγαν να τους χωρίσουν, με αποτέλεσμα τα τέσσερα άτομα να χτυπήσουν και εκείνους.

Ο 27χρονος μετά την συμπλοκή μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο ΠΑΓΝΗ, με ελαφρά τραύματα στο πόδι. Μετά από έρευνες η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε την παρέα των τεσσάρων Ολλανδών. Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Ολλανδών τουριστών:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News