Λευκή νύχτα: Μια μεγάλη γιορτή στα Χανιά - Πλημμύρισαν κόσμο οι δρόμοι (εικόνες, βίντεο)

Κρήτη
Λευκή νύχτα: Μια μεγάλη γιορτή στα Χανιά - Πλημμύρισαν κόσμο οι δρόμοι (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην εκπνοή του καλοκαιριού η πόλη των Χανίων θύμισε ημέρες γιορτών και οι εμπορικοί δρόμοι μετατράπηκαν σε χώρους υπαίθριων πάρτι

Σε μια μεγάλη γιορτή για την  πόλη των Χανίων εξελίχθηκε η Λευκή Νύχτα που οργάνωσε για πρώτη φορά την Τρίτη 30 Αυγούστου, ο Εμπορικός Σύλλογος. Μουσικές, χορευτικά δρώμενα και κεράσματα και ταυτόχρονα εκπτώσεις στα καταστήματα που έμειναν ανοιχτά ως τις 11 τη νύχτα, διαμόρφωσαν ένα ανέλπιστα ενθουσιώδες κλίμα.

Στην εκπνοή του καλοκαιριού η πόλη των Χανίων θύμισε ημέρες γιορτών και οι εμπορικοί δρόμοι μετατράπηκαν σε χώρους υπαίθριων πάρτι. Η 1η Λευκή Νύχτα όχι απλά στέφθηκε με επιτυχία αλλά έδωσε χρώμα και ζωντάνια παρασύροντας τους ντόπιους και τους επισκέπτες στον ξέφρενο ρυθμό της.

Τα εμπορικά καταστήματα παρέμειναν ανοιχτά ως τις 11 τη νύχτα ωστόσο το γιορτινό κλίμα ήταν αυτό που προσέλκυσε χιλιάδες κόσμου.

Μουσικά και χορευτικά δρόμενα στις οδούς Ανδρέα Παπανδρέου, Τζανακάκη, Σκαλίδη αλλά και στους πεζόδρομους γύρω από την Δημοτική Αγορά ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους. Επίκεντρο των εκδηλώσεων ήταν η οδός Τσουδερών.

Η Λευκή νύχτα ήταν μια ιδέα του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων που υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του δήμου, της αντιπεριφέρειας και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

https://www.youtube.com/watch?v=IdVJ8_YGOPw?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News