Οικογενειακή υπόθεση ο γύρος του κόσμου - Ο 17χρονος πιλότος που έκανε τον γύρο του κόσμου

Κρήτη
Οικογενειακή υπόθεση ο γύρος του κόσμου - Ο 17χρονος πιλότος που έκανε τον γύρο του κόσμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Μακ Ράδερφορντ έγινε ο νεότερος πιλότος που κατάφερε να κάνει το γύρο του κόσμου μέσα σε πέντε μήνες και μία ημέρα για να πετύχει το στόχο του

Τίποτα δε φαίνεται να σταματάει τον τολμηρό 17χρονο πιλότο Μακ Ράδερφορντ από το Βέλγιο, ο οποίος –παρά το νεαρό της ηλικίας του- αποφάσισε να κάνει το γύρο του κόσμου ολομόναχος, οδηγώντας μονοκινητήριο αεροσκάφος, με στόχο να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ γκίνες.

O Μακ Ράδερφορντ έγινε ο νεότερος πιλότος που κατάφερε να κάνει το γύρο του κόσμου μέσα σε πέντε μήνες και μία ημέρα για να πετύχει το στόχο του.

Επιπλέον, ο νεαρός πιλότος, βρέθηκε πριν από λίγους μήνες και στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης».

Οικογενειακή υπόθεση τα ταξίδια στους αιθέρες

Ο νεαρός Μακ ξεκίνησε να ασχολείται με τα αεροσκάφη από την ηλικία των επτά ετών και άρχισε να πετάει από τα έντεκά του χρόνια. Οι πτήσεις φαίνεται πως αποτελούν οικογενειακή υπόθεση για τον Μακ, αφού ο πατέρας και η μεγαλύτερή του αδερφή είναι εξίσου πιλότοι.

Ακόμη, ότι η 19χρονη αδερφή του Μακ, η Ζάρα, έσπασε το δικό της ρεκόρ, ενώ, λίγους μήνες πριν, είχε περάσει και εκείνη από το αεροδρόμιο Ηρακλείου. Όπως εξηγεί ο Μακ, η απόφαση της αδερφής του να γυρίσει τον κόσμο, έδωσε κίνητρο στον ίδιο, που αποφάσισε, να ακολουθήσει τα βήματά της.  

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News