Απίστευτη περιπέτεια Γερμανών στον Μυλοπόταμο: Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δραστών

Κρήτη
Απίστευτη περιπέτεια Γερμανών στον Μυλοπόταμο: Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δραστών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υπουργός Προστασίας του πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ενημερώθηκε για το περιστατικό για το οποίο ζήτησε από την ΕΛ.ΑΣ. την άμεση σύλληψη των δραστών - Το χρονικό της υπόθεσης - Σοκάρει η περιγραφή του γιού

Δεν έχει τέλος η απίστευτη περιπέτεια που βίωσε μια οικογένεια Γερμανών πολιτών, οι οποίοι βρέθηκαν στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Μυλοποτάμου, προκειμένου να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι ίδιοι και αποκάλυψε χθες το neakriti.gr, το απόγευμα της Παρασκευής 19 Αυγούστου 2022 στο Α.Τ Μυλοποτάμου, μπήκαν στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο τους το πρωί της Παρασκευής προκειμένου να εξερευνήσουν την περιοχή

Την άμεση σύλληψη των δραστών της μανιακής επίθεσης σε βάρος της οικογένειας των Γερμανών τουριστών στο Ρέθυμνο, έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με εντολή για άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών της Κρήτης.

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Κυριακής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επικοινώνησε με τις τοπικές αρχές προκειμένου να ενημερωθεί για το πρωτοφανές περιστατικό.

Ωστόσο, ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις με τους Γερμανούς τουρίστες στην Κρήτη.

Το χρονικό της υπόθεσης 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια Γερμανών εμβολίστηκε από ΙΧ φορτηγό στο οποίο επέβαιναν δυο κρητικοί, ηλικίας 36 και 38 ετών, οι οποίοι είναι και γνώριμοι των αρχών.

Το περιστατικό δεν σταμάτησε εκεί καθότι ο οδηγός του φορτηγού οχήματος φέρεται να απείλησε με μαχαίρι τους τουρίστες, όταν η οικογένεια ζήτησε τα στοιχεία του οδηγού μετά την ζημία που προκάλεσε στο ενοικιαζόμενο όχημα.

Στην συνέχεια, όπως κατήγγειλε η οικογένεια Γερμανών, οι φερόμενοι ως δράστες τους επιτέθηκαν με τα χέρια προκαλώντας σωματικές βλάβες στον έναν εκ των γιών και φθορές στο όχημα τους.

Η οικογένεια προέβη σε μήνυση στο ΑΤ Μυλοποτάμου, οι δυο φερόμενοι ως δράστες ταυτοποιήθηκαν, ωστόσο δεν συνελήφθησαν ούτε με το πέρας του αυτόφωρου το οποίο ίσχυε μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Σοκάρει η περιγραφή του γιού

Σοκάρουν τα όσα περιέγραψε ο ένας γιός της οικογένειας Γερμανών: «Ήταν σαν ταινία δράσης, δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο τρομακτικό ήταν το περιστατικό και την απειλή για την ζωή μου που ένιωσα όταν κινήθηκε προς το μέρος μου με μαχαίρι. Βλέποντας την αδερφή μου να κλαίει από ένστικτο θέλησα να την προστατεύσω, όμως δεν μπορείς να κάνεις πολλά όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με μαχαίρι. Ήταν ένα πραγματικά σοκαριστικό».

Σε ερώτηση στον έτερο γιο, για το πώς αισθάνονται για την χώρα μας, την Κρήτη και αν θα την επισκεφθούν εκ νέου στο μέλλον, απάντησε ότι το περιστατικό του φανέρωσε ένα αίσθημα ανασφάλειας για το σύστημα. «Αν επισκεφθώ ξανά την Ελλάδα, θα ήθελα να βεβαιωθώ ότι οι δυο δράστες να αντιμετωπίζουν την δικαιοσύνη και ειδικά ο ένας που μας επιτέθηκε, θέλω να φυλακιστεί».

Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ 

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News