Απίστευτη περιπέτεια με Γερμανούς στον Μυλοπόταμο: Δέχθηκαν επίθεση από δυο Κρητικούς

Κρήτη
Απίστευτη περιπέτεια με Γερμανούς στον Μυλοπόταμο: Δέχθηκαν επίθεση από δυο Κρητικούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δυο φερόμενοι ως δράστες έχουν ταυτοποιηθεί ωστόσο δεν έχουν συλληφθεί, με το αυτόφωρο της διαδικασίας να ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου

Μια απίστευτη περιπέτεια βίωσαν τρεις Γερμανοί πολίτες, οι οποίοι βρέθηκαν στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Μυλοποτάμου, προκειμένου να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι ίδιοι, το απόγευμα της Παρασκευής 19 Αυγούστου 2022 στο ΑΤ Μυλοποτάμου, οι τουρίστες που διέμεναν σε ξενοδοχείο στη Σκαλέτα, μπήκαν στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο τους το πρωί της Παρασκευής προκειμένου να εξερευνήσουν την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, η οικογένεια Γερμανών, ηλικίας 46, 25 και 27 ετών, εμβολίστηκαν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες από ΙΧ φορτηγό, στο οποίο επέβαιναν δυο κρητικοί, ηλικίας 36 και 38 ετών.

Το περιστατικό δεν σταμάτησε εκεί καθότι ο οδηγός του φορτηγού οχήματος φέρεται να απείλησε με μαχαίρι τους τουρίστες, ενώ όπως κατήγγειλε η οικογένεια Γερμανών, τους επιτέθηκαν με τα χέρια με αποτέλεσμα να υποστούν σωματικές βλάβες και φθορές στο όχημα τους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια προέβη σε μήνυση στο ΑΤ Μυλοποτάμου, οι δυο φερόμενοι ως δράστες έχουν ταυτοποιηθεί ωστόσο δεν έχουν συλληφθεί, με το αυτόφωρο της διαδικασίας να ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News